Sportszemle — 2014/04/16 at 06:30

Sportszemle 2014.04.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Férfi kézilabda: Mikler Roland Veszprémben folytatjaMikler Roland Szegedről a honi riválishoz igazolt: a válogatott kapus hároméves szerződést kötött az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával.

Embedly Powered

A Red Bull vesztett a Ricciardo-fellebbezésenNem kapja vissza második helyét és az azzal járó 18 pontot Daniel Ricciardo, miután a FIA fellebbviteli bírósága kedden közölte, hogy helybenhagyja a Red Bull-pilóta kizárását az Ausztrál Nagydíjról. A versenyzőt azért diszkvalifikálták a leintés után pár órával, mert a FIA-felügyelők szerint autójának motorja átlépte a megengedett benzinátfolyási mennyiséget.

Embedly Powered

Kizárt, hogy normálisakMivel a labdarúgás a legnépszerűbb sport a világon, így természetes, hogy számos fajtája van, és most az elvetemültebb változataira gondolunk. Összegyűjtöttünk néhányat, az emberi csocsótól kezdve a buborékfocin és a bringás focin át egészen a személyes kevencünkig, a távcsöves fociig, amelyet természetesen az őrült japánok találtak ki.

Embedly Powered

via Origo
A világ legjobb öttusázói KecskemétenMár 33 ország 192 öttusázója nevezett az április 30-a és május 4-e között sorra kerülő kecskeméti világkupa-fordulóra – közölte Zámbori Péter, a kecskeméti Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója kedden sajtótájékoztatón.

Embedly Powered

Kizárhatják a ManCityt és a PSG-t az átigazolási időszakbólBrit sajtóértesülések szerint az Európai Labdarúgó Szövetség súlyos büntetést szabhat ki a többi között a Manchester Cityre és a Paris Saint-Germainre. A Telegraph című napilap honlapján olvasható cikk szerint a két sztárklub megsértette az UEFA pénzügyi fair play szabályzatát, ennek következtében az is elképzelhető, hogy mindkét egyesületet kizárják az átigazolásokból, vagy súlyos pénzbírságot kapnak.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Világkörüli úton a világbajnokság labdája

2014-ben az adidas háza táján az élet nem szólhat másról, mint a labdarúgásról, sőt azon belül is a labdarúgó világbajnokságról....

Close