Sportszemle — 2014/04/15 at 06:30

Sportszemle 2014.04.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Görbiczet megdolgoztatták a fotósok a négyes döntő előttAz Európai Kézilabda-szövetség fotósai sorra járják a női Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjébe jutott csapatokat, és elkészítik az EHF-magazin különkiadásához, illetve az esemény népszerűsítéséhez szükséges felvételeket. A macedón Vardar Szkopje és a dán Midtjylland után most a Győri ETO KC kéziseinél kattogtak a vakuk.

Embedly Powered

Itt egy Puskás, aki nem magyar, de a BEK-döntőig jutottRábukkantunk egy egykori svéd focistára, akit a hazájában mindenki csak Puskásnak nevez, még az újságok is. A Malmö volt középpályására még gyerekként ragadt rá a magyar név. Elmesélte, hogyan történt.

Embedly Powered

via Origo

Vivicitta: Adják vissza a versenyemet!Valószínűleg csúcsot döntött a Vivicitta futóverseny, már ami a résztvevők számát illeti. Nem is az a baj ezzel, hogy ekkora tumultus a pálya környékén már zavarja az ember komfortérzetét. Nagyobb probléma, hogy az útvonallal és a versenytávval kapcsolatos alkuk miatt épp az veszett el, ami miatt a Vivicitta egész Európában még jóval a rendszerváltás előtt elindult.

Embedly Powered

via Hvg

Ifjúsági kupadöntővel avatják fel a felcsúti Pancho ArénátA hetedik alkalommal kiírt U17-es viadal sorsolását hétfő délelőtt tartották meg, a házigazda Puskás Akadémiát, valamint a címvédő Real Madridot kiemelték a szervezők, előbbi mellé a görög Panathinaikosz és az először induló horvát Dinamo Zagreb került, míg utóbbihoz a Budapest Honvéd és az ausztrál Melbourne Football Institute csatlakozott.

Embedly Powered

via Hir24

Romániában jutalmazzák a bundázókat leleplező játékosokatA Román Labdarúgó Szövetség (FRF) arra készül, hogy megjutalmazza a bundázásokat leleplező játékosokat. Az FRF elnöke elmondta, a közeljövőben dolgozzák ki a manipulált mérkőzéseket leleplező játékosok megjutalmazásának és erkölcsi elismerésének a rendszerét. “A cél az, hogy ne legyenek már bundázások” – idézte az Agerpres hírügynökség Burleanut.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Pelé hajából gyémánt készült

A világhírű brazil labdarúgó, Pelé hajából készített gyémántot vásárolhatnak a rajongók és gyűjtők, a bevétel egy részét jótékonysági célokra fordítják.

Close