labdarúgás, rövidhír, Sportgazdaság — 2014/04/07 at 12:00

Tanár bácsi lesz Sir Alex!

by

A volt Manchester United menedzser és edzőmágus, Sir Alex Ferguson tanítani fog! A világ egyik legjobb egyeteme ajánlott fel neki egy megtisztelő pozíciót. De vajon, hogy kerül képbe egy edző egy világszínvonalú oktatás esetén?

A válasz egyszerű: a világ egyik legjobb trénere olyan tapasztalattal és szakértelemmel bír, amit a Harvard Egyetem is elismer.

A 72 éves menedzser, a 26 éves Old traffordbeli pályafutása után sem ül a babérjain és a szakmában felhalmozott óriási tapasztalatait a Harvardhoz tartozó, Ivy League Egyetem új programjának részvevőivel fogja megosztani.

A kurzus a Szórakoztatás, a média és a sport üzlete nevet kapta, ami egy elég átfogó és széleskörű területet ölel fel, amelyekben Fergusonnak egytől egyig komoly ismeretei vannak. A májusban kezdődő programnak nagyon örül a „Mester”, és boldogságát fejezte ki, hogy egy ilyen neves intézményben oktathat.

Ferguson már eddig is kötődött a neves egyetemhez, mivel számos tanulmány és esszé született a menedzseri tevékenységégről, munkájáról és vezetési kvalitásairól.

Nagy megtiszteltetés érheti az ott tanuló diákokat, hogy egy ilyen szaktekintélytől tanulhatnak, azonban bizonyosan komoly elvárásokat kell majd teljesíteni, hogy jó színben tűnjenek fel a hírhedten szigorú Tanár Úr szemében.

Forrás: theguardian.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.04.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close