Sportszemle — 2014/04/07 at 06:30

Sportszemle 2014.04.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Cseh nem mindent venne át Lochte-tőlKifejezetten hasznosnak tartja Cseh László olimpiai ezüstérmes úszó, hogy két hetet tréningezhetett Charlotte-ban az amerikaiak világsztárjával, Ryan Lochte-val. A Kőér utcai uszodában tartott beszámolóban Cseh kiemelte: a közös edzések ötlete David Marsh-tól, Lochte új edzőjétől származott, ő maga pedig némi hezitálás után igent mondott, igaz a londoni játékok óta már nem vett részt külföldi edzőtáborozásokon, ez a kihívás viszont érdekelte.

Embedly Powered

Női kézi EHF-kupa: a Fehérvár játékosait méltatják a dánokMint tegnap beszámoltunk róla, a Fehérvár KC 25-24-re nyert a dán Esbjerg otthonában a női kézilabda EHF-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Az ellenfélnél a magyar csapat játékosait méltatják, miközben Siti Eszter hangsúlyozza, még nem dőlt el semmi. Az Esbjerg honlapja csalódást keltő produkcióról ír, miközben a Fehérvár játékosait méltatja beszámolójában.

Embedly Powered

Szivós: Egy ilyen pici rög nem fog az utamba állniA kezdődő szívinfarktus miatt megműtött Szivós Márton hálás a csapattársainak, hiszen ők erőltették, hogy a világbajnok vízilabdázó kórházba menjen. “Úgy érzem, hogy minden oké, jól vagyok, nem fáj semmim” – kezdte a Waterpolo.hu-nak Szivós. “Muszáj végigmenni a vizsgálatokon. Most még két-három napig bent leszek a kórházban, aztán hazamehetek, de másfél-két hétig még nem gondolhatok az edzésekre.”

Embedly Powered

via Origo
Ferrari: Változást akarunk, de nem a Mercedes káráraLuca di Montezemolo Bahreinben kiemelte, nem a Mercedes és annak fölénye ellen irányul a szabályváltoztatási javaslata. A Ferrari elnöke félti a Forma-1-et, s olyan változásokat sürget, melyek az erőviszonyok átrendeződése nélkül javítanának a show-n.

Embedly Powered

Gyurta Dániel Brüsszelben tartott előadástA Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) pénteki sajtóközleménye szerint Gyurta Dániel nagysikerű előadást tartott a magyarországi életpályamodellről, az olimpiai járadék rendszeréről, a magyar sport stratégiai helyzetéről. A klasszis úszó beszédében hangsúlyozta, hogy mind a sport, mind az ifjúság jövője érdekében szükség van a tiszta sportra, azaz a tiltott teljesítményfokozó szerektől és módszerektől mentes felkészülésre és versenyzésre.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mi a közös az angol válogatott vb-mezében és a Depeche Mode-ban?

A híres grafikus, Neville Brody tervezte az angol labdarúgó válogatott mezére kerülő feliratok betűtípusát. A gyártó Nike is kitett magáért,...

Close