Sportszemle — 2014/04/04 at 06:30

Sportszemle 2014.04.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Előre dühönghet, mit néz majd a vb-n!Bár a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon szereplő válogatottak többsége tradicionálisnak mondható mez mellett döntött, de akad néhány merész választás is. Divat lett például a fekete „idegenbeli” mez, olyan csapatok – a brazilok és a spanyolok – is ilyet választottak, akiknek semmi köze nincs a fekete színhez, a német pedig részben vették be a feketét – ők pirossal kombinálva, keresztbe csíkos mezben lesznek.

Embedly Powered

Áll a bál a röpiseknélIsmeretlen tettes ellen büntető feljelentést tett a Magyar Röplabda Szövetség hűtlen kezelés és a számvitel rendjének megsértése bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt.

Embedly Powered

via Hir24
Foci a barátságért: magyar gyerekek is részt vehetnek a BL-döntőn„Riporter vagyok!” címmel országos pályázatot hirdet a „Foci a barátságért” projekt, melyben 12 és 14 év közötti fiatal újságíróknak egy társukkal, ifjúsági focijátékossal vagy szurkolóval kell interjút készíteni a kezdeményezés alapelveiről: tradíció, béke, barátság, győzelem, egészség, egyenlőség, sportszerűség és elhivatottság.

Embedly Powered

Ötven nap múlva kajak-kenu Világkupa SzegedenSzinte évtizedes hagyomány, hogy a versenyszezon a szegedi világkupával kezdődik a legjobb magyar gyorsasági versenyzők számára. Idén ez másként lesz, ennek ellenére a sportolók, valamint a szegedi verseny szervezői és házigazdái gőzerővel készülnek a pontosan 50 nap múlva rajtoló maty-éri eseményre.

Embedly Powered

Május elsején avatják az új Nagyerdei Stadiont DebrecenbenMájus elsején, nagyszabású gálaműsor keretében adják át az új debreceni Nagyerdei Stadiont – jelentette be Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján. Tájékoztatása szerint este háromnegyed hétkor nyitják meg a stadion kapuit, az egyórás zenés műsor – amelyben fellép mások mellett Tóth Vera, Tóth Gabi, Heincz Gábor, Radics Gigi, Király Viktor, Miklósa Erika, Sasvári Sándor és Keresztes Ildikó – este nyolc órakor kezdődik.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Erősödik a nők szerepe a NOB bizottságaiban

A női részvétel 23 százalékos emelkedése és az előzőhöz képest sokkal színesebb földrajzi eloszlás jellemzi a Nemzetközi Olimpiai Bizottság [NOB]...

Close