Sportszemle — 2014/04/03 at 06:30

Sportszemle 2014.04.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


„Úgy játszik, mint egy férfi” – portré Susann MüllerrőlA közelmúltban vált hivatalossá, hogy Susann Müller a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A német válogatott jobbátlövő a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, pályafutása legkomolyabb lépésének tartja a klubváltást. Stefan Kretzschmar nemes egyszerűséggel kijelentette, „úgy játszik, mint egy férfi”. Miért tért vissza tavaly Lipcsébe? Mit tanácsol a fiataloknak? Portré a győriek új igazolásáról.

Embedly Powered

Brazil világbajnokság: jönnek a HD-kamerás labdákAz adidas halad a korral, a fejlesztők hat kamerát építettek bele a Brazuca nevű játékszerbe.

Embedly Powered

via Mno

Így száguldott 250-nel az olasz síelőSimone Origone, a gyorsasági síelés ötszörös világbajnoka hétfőn 252,454 kilométeres óránkénti sebességet ért el a franciaországi Chabriere síterepen, ezzel egy km/órával túlszárnyalta saját, 2006-ban felállított csúcsát. A gyorsasági síelő 2715 méter magasból indult, és 2200 méteren állt meg, a szintkülönbség tehát 495 méter volt. A pálya átlagos lejtése 52,5 százalékos volt.

Embedly Powered

via Origo

Kizárták a Barcelonát!A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) két átigazolási időszakra, azaz egy évre kizárta az FC Barcelonát a hazai és nemzetközi átigazolásokból.

Embedly Powered

via Hir24
Kijött a Nike első focivébés reklámjaRonaldo, Rooney és Neymar – három sztárfocistával kezdte meg kampányát az idei, brazíliai labdarúgó vébére a Nike. Az első, „Risk Everything”, azaz „Kockáztass mindent!” címet viselő reklámban azt mutatják meg, hogy milyen nyomás nehezedik a sztárokra a közönség és a média felől, hogy sikert arassanak a vébén.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Végre egy hasznos vuvuzela!

Emlékszel még a vuvuzelára a 2010-es labdarúgó világbajnokságról? Igen, az idegesítő hangú műanyag kürtre, amitől a stadionok úgy zsongtak, mint...

Close