Sportszemle — 2014/04/02 at 06:30

Sportszemle 2014.04.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar nő nyerte Európa leghosszabb, 282 kilométeres ultramaratonjátA kerékpárosok jól ismerik már a Milano-San Remo-versenyt, a közel 300 kilométeres tavaszi klasszikust. Közel hasonló távot az ultramaratonisták futva tesznek meg. Az idei kiírásban Szőnyi Ferenc a második helyen érkezett célba, a nőknél Lubics Szilvia nyert.

Embedly Powered

Pontosan kinek van itt focicsapata?Kevesebb az offshore tulajdonos a magyar futball első osztályában, mint két éve, de a teljes átláthatóságtól azért még mindig messze vagyunk. Azt tudta, hogy a Debrecenből kiszállt Szima Gábor? Csütörtök este óta tudjuk, hogy mégis megmenekül az Újpest futballcsapata a megszűnéstől – sokáig arra látszott nagyobb esély, hogy nem így lesz, a túlélés hajszálon múlt.

Embedly Powered

via Origo

Császár Gábor csapatával játszik a Veszprém a Final FourértAz MKB-MVM Veszprém Császár Gábor csapatával, a Paris Saint-Germainnel találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az első összecsapásra április 16. és 20. között, a visszavágóra április 23. és 27. között kerül sor. A Veszprém a második találkozón lép pályára hazai környezetben.

Embedly Powered

Miért fáj a 492 milliós jutalom?A 2013-as világjátékokon eredményesen szereplő versenyzők és edzőik összesen 492 millió forintos jutalmat kaphatnak. Nem mindenki érti, hogy az itthon kevéssé ismert sportesemény sikeres magyarjai miért érdemelnek többet, mint mondjuk a téli olimpikonok.

Embedly Powered

Majoross Gergely lett a Miskolci Jegesmedvék szakvezetőjePár nappal a klubidény lezárását követően a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetősége bejelentette, hogy a gárdát jövőre Majoross Gergely irányítja. A 35 éves szakember parádés karriert tudhat maga mögött játékosként, hiszen 157-szer ölthette magára a magyar válogatott szerelését, többek között részese volt a szapporói csodának is.

Embedly Powered

Uli Hoeness ott ül, ahol Adolf HitlerUli Hoeness, a Bayern München elnöke rövidesen megkezdi 3,5 éves börtönbüntetését, amit adócsalás miatt szabott ki rá a német bíróság. Az egykori világbajnok futballista természetesen nem a legveszélyesebb bűnözők közé és nem is egy ütött-kopott cellába kerül majd. Szabadságvesztése idejére Justiz-Vollzugsanstalt Landsberg lesz az otthona, de kényelmesen felszerelt magánzárkában töltheti az idejét.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szakmai látogatás a Videoton FC-nél

A Videoton FC meghívására a Debrecen elleni rangadót egy izgalmas szakmai túrával köthette össze a Magyar Marketing Szövetség megalakulóban lévő...

Close