labdarúgás, Sportmarketing — 2014/04/01 at 15:00

Szakmai látogatás a Videoton FC-nél

by

A Videoton FC meghívására a Debrecen elleni rangadót egy izgalmas szakmai túrával köthette össze a Magyar Marketing Szövetség megalakulóban lévő Sportmarketing Tagozata.

Noha ez volt az első alkalom, hogy találkozhattak a Sportmarketing Tagozat iránt érdeklődők, hamar egy hullámhosszra került a társaság. A szakmai nap Budapesten indult egy közös kávézással egybekötött ismerkedéssel, majd Székesfehérváron folytatódott, ahol a tagozat alapításában aktívan részt vevő Videoton FC meghívására exkluzív stadion túrát tehettünk és megnézhettük a Debrecen elleni magyar bajnokit.

Stadion-túrán-az-MMSZ-Sportmarketing-Tagozata-a-Videotonnál

Várkonyi Ádám, a Videoton FC kereskedelmi és marketing igazgatója kitűnő házigazdának bizonyult. A klubház minden pontján körbevezetett minket, az irodáktól kezdve a televíziós közvetítőállásokon át a VIP szekcióig. Közben folyamatosan szolgáltatta az érdekesnél érdekesebb háttér információkat például az UEFA sokszor túlzottan aprólékosnak tűnő előírásainak való megfelelésről, az üzleti lounge kialakításának részleteiről, a mérkőzésekről látványos felvételeket készítő drónról, vagy éppen arról, hogy miért pont róka lett a Stopli névre keresztelt kabalaállat. Végül a látogatás méltó befejezéseként a lelátóról izgulhattuk végig a Debrecen elleni rangadót a klubtól ajándékba kapott szurkolói sálakkal a nyakunkban.

Videoton-bevonulás

Külön említést érdemel a stadion családközpontúsága: a gyerekeket már órákkal a mérkőzés előtt kalandos programok, arcfestés várták, és a kicsiknek saját birodalma van a VIP részben, valamint a klub játékosainak fenntartott páholyban is.

VIP-gyereksarok

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozatának célja összefogni a hazai sportmarketing élet szereplőit, szakmai közösséget építeni és elősegíteni a piaci információáramlást. Ha szeretnél aktív szereplője lenni ennek a lelkes kezdeményezésnek, részt venni hasonló rendezvényeken és megismerkedni azonos érdeklődésű emberekkel, akkor várunk téged is szeretettel! Bővebb információ a tagozat tevékenységéről és a tagsági formákról, illetve regisztrációs lehetőség ezen a linken.

MMSZ-Sportmarketing-Tagozat
További képek az eseményről:
Kovács-István-Videoton-FCVideoton-FC---új-korszak-régi-névKameraállás-a-Videoton-stadionbanVideoton-vs-Debrecen-bábukVideoton-vs-Debrecen

Nézd meg a Videoton FC képgalériáját a mérkőzésről a linkre kattintva.

One Comment

  1. Pingback: Hivatalos státuszba lépett az MMSZ Sportmarketing Tagozata | Sportsmarketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.04.01.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close