Sportszemle — 2014/03/28 at 06:30

Sportszemle 2014.03.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Klein Dávid az Everestről: Viharos a kapcsolatunkEltökélten és megszállottan beszélt a Spar Everest Expedícióról Klein Dávid szerdán kora délután az egyik belvárosi szállodában. Merthogy a legújabb próbálkozása mellé odaállt az egyik legnagyobb kereskedelmi lánc, amely egyébként a napokban jelentkezik a Hegymánia című matricás albumával. Nem az első album ez, a korábbiakból 2 milliót adtak el, valamint 500 millió matricát.

Embedly Powered

via Hir24
Videó: Pálinger Katalin mint legfontosabb láncszemA kapusok felkészülését természetesen segíti, de a kapuba már nem áll be Pálinger Katalin, a most már a női kézilabda-válogatott csapatmenedzsereként dolgozó korábbi világklasszis játékos. Görbicz Anita is bevallja, kicsit még mindig furcsa Pálinger új szerepköre, de rendkívül fontos láncszem lett a volt csapattárs Németh András szövetségi kapitány és a csapat közötti kommunikációban.

Embedly Powered

Az Eb-re is ki lehet jutni a 2018-ban induló Nemzetek LigájábólElfogadta a Nemzetek Ligája bevezetésének alapgondolatát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA). Az UEFA az Asztanában zajló éves közgyűlésén egyhangúlag foglalt állást csütörtökön az újítás mellett azzal, hogy a részleteket később dolgozzák ki. A 2018-as világbajnokság után induló sorozat gyakorlatilag kiváltaná a barátságos mérkőzéseket.

Embedly Powered

via Origo
Szellemváros lett SzocsibólDöbbenetes látványt nyújt a egy hónappal ezelőtt még nyüzsgő olimpiai falu, ugyanis ahogy március 16-án véget ért a paralimpia, és a sportolók mellett a média képviselői is elhagyták a rohamtempóban felhúzott városrészeket. A blogsochi.ru képgalériájából kiderül, hogy Szocsiban nem csak autókat, de még embereket is alig látni, valamint a kóbor kutyák is odébb álltak.

Embedly Powered

via Hir24
Rögbi: olimpiai részvételben gondolkodnak a magyarokTokióban a magyar női hetes rögbiválogatott számára nem elvárás, csupán célkitűzés az olimpiai részvétel, bár az érintettek szerint mindez reális lehet. A sportág csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott: ehhez további rengeteg munkára, sok pénzre, kedvező kvalifikációs ágra és némi szerencsére van szükség. Bizakodásra adhat azonban okot, hogy a biztos alapokat az elmúlt években már lerakták, és arra nyugodtan építkezhetnek.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Pontszerzés Pelé módra a Tescóban

A brazil labdarúgó legenda, Pelé, tegnap délelőtt a Tesco vendégeként Magyarországra látogatott. A háromszoros világbajnok sportoló egy exkluzív, sajtó nyilvános...

Close