Sportszemle — 2014/03/27 at 06:30

Sportszemle 2014.03.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem lesz több barátságos futballmeccsKazahsztánban ünnepli 60. születésnapját az UEFA, és az Európai Futballszövetség várhatóan megszavazza azt az új válogatott-sorozatot, amelyet Nemzetek Ligája névre kereszteltek. 2018-ban kezdődne, és a barátságos meccseket igyekszik kiváltani vele a szervezet. Michel Platini elnők új vízióját mind az 54 tagállam támogatja.

Embedly Powered

Németh András: Gyors kézilabdát szeretnénk játszaniTöbb száz érdeklődő előtt hangulatos edzést tartott Szentgotthárdon a magyar női kézilabda-válogatott. A kilátogatók személyesen is megtapasztalhatták a régi-új szövetségi kapitány, Németh András által felvázolt alaptaktikát, Görbiczék a tréning nagy részében a gyors játékot gyakorolták.

Embedly Powered

Hazug csaló a világ tetejénNéhány hete jelent meg Juliet Macur újságíró Armstrong: Egy Legenda Bukása című könyve, amely a rákbetegségből felépülve hét Tour de France-t nyerő Lance Armstrong történetét dolgozza fel. Megdöbbentő történet arról, hogyan lesz egy erőszakos kisfiúból akarnok tinédzser, majd ünnepelt világsztár, akit politikusok és milliárdosok húznak ki a bajból.

Embedly Powered

via Origo
A Barca magyar klasszisairól mutat be dokumentumfilmet a DunaMagyarok a Barcáért címmel hétfő este háromrészes dokumentumfilm-sorozattal jelentkezik a Duna, a sorozat a katalán sztárcsapat történetében jelentős szerepet betöltő magyar futballisták pályafutását, első sorban Kubala Lászlóét mutatja be.

Embedly Powered

Vettel és Franklin kapta a sport-OscartA férfiaknál a Forma-1 német világbajnoka, Sebastian Vettel, a nőknél pedig az amerikai úszó, Missy Franklin lett a 2013-as Laureus-díj kitüntetettje, melyet az előző év legjobb sportolói kapják. A sportolói Oscar-díjként számon tartott elismerés győzteseit Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban hirdették ki.

Embedly Powered

Hanga Ádám zsákolása a legszebbek közöttHanga Ádám csapata, a spanyol kosárlabda-bajnokságban (ACB) és az Euroligában szereplő Laboral Kutxa a hétvégi bajnokiján 101-65-re verte a közvetlen riválisának számító Cajasol csapatát. Hanga a kezdőötös tagjaként 21 percet volt pályán, szerzett 13 pontot, volt 2 asszisztja és 3 lepattanója is. Egyik zsákolását a hét legszebb momentumai közé is beválasztották.

Embedly Powered

via Origo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Díszítsd a mobilodat világbajnok vízilabdázókkal

A Benedek Tibor által világbajnoki címig vezetett vízilabdázók portréival díszített mobiltelefon és tablet tokok várják a sportág szerelmeseit.

Close