Sportszemle — 2014/03/26 at 06:30

Sportszemle 2014.03.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A legrejtélyesebb sportikon: Darnyi TamásA hétszeres olimpiai bajnok amerikai Mark Spitz a világ egyik legnagyobbjának nevezte. Nyolc éven keresztül ahol csak elindult, nyert, csak az ezüst és a bronz volt kérdéses. Sorozatunkban, a Sportlegekben bemutatjuk a magyar sporttörténelem kulcsfiguráit, legfontosabb momentumait és máig megdöntetlen rekordjait. A sorozat nem is kezdődhet mással, mint Darnyi Tamással, aki sohasem nyilatkozik, így mások emlékezéseiből rajzolódik ki portréja.

Embedly Powered

Az élvonalban indul a debreceni hokicsapatA következő idényben a Mol Ligában indul és öt év múlva szeretne éremért játszani a debreceni jégkorongcsapat. Kósa Lajos polgármester kiemelte: közel 100 millió forintba kerül, hogy a Debreceni Hoki Klub (DHK) szerepelhessen a magyar-román-szlovák sorozatban, és ezt 30 millió forinttal, valamint a DHK-nak adott kedvezményes jégidővel támogatja a város.

Embedly Powered

Férfi kézi: titkos fővárosi tervéről beszélt Mocsai LajosMocsai Lajos, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nemrégiben a Magyar Érdemrend Középkeresztje a csillaggal kitüntetést vehette át. A Sport Klub Dodzsem Plusz című műsorában sok minden más mellett erről és eddig nem vázolt terveiről is beszélt a szakember, aki március 10-én ünnepelte a 60. születésnapját.

Embedly Powered

A nézőszámmal nem lesz gond a négyes döntőnSzinte biztos, hogy telt ház, 10 ezer néző előtt rendezik majd a női kézilabda Bajnokok Ligája történetének első négyes döntőjét, május első hétvégéjén, a budapesti Papp László Arénában.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Amikor egy sportesemény többre hivatott…

Egy határokon átnyúló sportrendezvény esetén az esemény maga csupán egy kis szelete annak a hatásnak, amit lokálisan és globálisan is...

Close