Sportmarketing, vízilabda — 2014/03/26 at 15:00

Díszítsd a mobilodat világbajnok vízilabdázókkal

by

A Benedek Tibor által világbajnoki címig vezetett vízilabdázók portréival díszített mobiltelefon és tablet tokok várják a sportág szerelmeseit.

A válogatott tagjai még februárban vettek részt egy profi fotózáson. Minden játékosról legalább háromféle változatban készítették el a hátlap dizájnját. A kedvencekről választható portré, félmeztelen, vagy fürdőköpenyes verzió is, a képen az adott sportoló valósághű autogramjával. A csapatképek sem maradhattak ki a választékból, ezért készült hátlap az aktuális férfi és női csapatról, valamint a 2000-es, a 2004-es és a 2008-as olimpián győztes társaságról is. A kínálatot színesítik a karikatúrákat ábrázoló és az „I Love WaterPolo” feliratú tokok.

Világbajnok vízilabdázók a mobiltelefon tokokon

„Most olyan termékeket hozunk forgalomba, amelyeken a sportág nagy bajnokai szerepelnek. Így minden sportrajongóhoz közel kerülhet kedvence, ráadásul a nyári budapesti Európa-bajnokság előtt ez remek lehetőség a szövetség számára is, újabb, pólót népszerűsítő kezdeményezés indulhat el” – nyilatkozta a szövetség honlapjának az ötletgazda goodnews4u ügynökség egyik alapítója, Bata Mónika, aki egyébként az egykori válogatott játékos, Tóth Frank felesége.

Case I do FTC mobiltelefon tokok

A hátlapokat a nemrég Magyarországra érkezett CASEIDO nevű cég gyártja, akik egyedi stílusú termékeikről ismertek. A hazai sportéletben a vízilabda válogatott mellett az FTC labdarúgó csapatának is készítettek már speciális kiadású telefon hátlapokat.

Case I do vízilabdás mobiltelefon tokok

A teljes vízilabdás kollekció megtekinthető erre a linkre kattintva.

Forrás: mvlsz.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.03.26.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close