Sportszemle — 2014/03/25 at 06:30

Sportszemle 2014.03.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Cseh László erre nem volt felkészülveNem egyedülálló, hogy két különböző nemzetiségű úszó néhány napig vagy akár egy-két hétig is együtt edz, és igyekszik profitálni a közösen elvégzett munkából. Cseh László ezekben a napokban a három olimpián öt aranyérmet begyűjtő amerikai Ryan Lochte társaságában edz észak-karolinai Charlotte-ban.

Embedly Powered

MOB: együttműködés a sporttevékenységek „kizöldítéséért”A sportágak fenntarthatóságáért, valamint a sporttevékenységek „kizöldítéséért” Környezetügyi Együttműködési Keretmegállapodást írt alá Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár, Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár, Horváth Attila Imre klímapolitikáért felelős államtitkár, Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, és Biczó Imre László a Nemzeti Környezetügyi Intézet főigazgatója.

Embedly Powered

Jérome Champagne: a FIFA nem egy korrupt szervezetAz egyenlőtlenségek megszüntetését, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szervezeti átalakítását, imázsának javítását, valamint néhány praktikus szabályváltoztatást ígér Jérome Champagne abban az esetben, ha jövőre megválasztanák a FIFA elnökének. A francia sportdiplomata, a szervezet korábbi főtitkár-helyettese és nemzetközi igazgatója szerint az elmúlt húsz évben rengeteget változott a világ labdarúgása.

Embedly Powered

via Hvg
Negyvenegymillió dollárnyi volt a bevétel SzocsibanA februári szocsi olimpia bevételei meghaladták a másfél milliárd rubelt – jelentette be hétfőn Dmitrij Kozak orosz miniszterelnök-helyettes. A 41 millió dollárnak (9,25 milliárd forint) megfelelő összeg sorsáról annyit mondott, hogy a tömegsport fejlesztésére fordítják.

Embedly Powered

Pelé Magyarországra látogatPelé a labda és sok más sportfelszerelés mellett természetesen focicipőt is forgalmaz A brazil labdarúgó legenda, Pelé 2014. március 26-án délelőtt a Tesco vendégeként látogat hazánkba, úgyhogy aki akarja élőben látni a háromszoros világbajnok labdarúgót, az délelőtt 10 óra magasságában mindenképpen legyen résen a budaörsi áruház környékén. De mit keres itt Pelé?

Embedly Powered

via Hir24
Olcsó szállás 50 ezer lépésenkéntÁtfogó program indul a turistaházak fejlesztésére, hogy a kirándulók 30 kilométerenként találjanak olyan létesítményeket, amelyekben olcsón, jó színvonalú szálláshoz jutnak

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Minden csepp számít

Március 22-e a víz világnapja. Ez alkalomból az adidas bemutatta, hogy mi az a három sarkalatos pont, amit a vállalat...

Close