Sportszemle — 2014/03/21 at 06:30

Sportszemle 2014.03.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar kosaras lett Európa legjobbjaAz Európai Kosárlabda Szövetség (FIBA Europe) összesítése szerint a Szolnokot erősítő Lóránt Péter volt az Eurochallenge Kupa negyeddöntőjének a legjobbja. A FIBA Europe a honlapján tette közzé, hogy az észt Tartu 2-1-es kiverésével négyes döntőbe jutott szolnokiak válogatott erőcsatára a legmagasabb hatékonysági mutatóval lett első: a mérkőzéseken mutatott összteljesítményt jelző indexe 23,3 volt.

Embedly Powered

A spanyolok nem hisznek a biológiai útlevélbenA Spanyol Atlétikai Szövetség (RFEA) fegyelmi bizottsága felmentette az újabb doppingvád alól is Marta Domínguezt, a női 3000 méteres akadályfutás 2009-es világbajnokát, aki először még 2010 decemberében, majd 2013-ban is doppingbotrányba keveredett, amellett tiltott teljesítménynövelő szerek árusításával is meggyanúsították.

Embedly Powered

via Origo

Átlagon felüli a fehérvári hoki AusztriábanIlyen szurkolótábor előtt élmény lehet játszani A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) idén is rangsorolta az európai csapatokat az átlag nézőszámok alapján. A szervezet az alapszakaszt vette alapul, a klubok egyenkénti rangsorában és a bajnokságokat tekintve is Svájc végzett az élen.

Embedly Powered

via Hir24

Kovács Kokó István az Öböl Félmaratononnal indítAmennyire kézenfekvő, hogy a vitorlás szezon nyitányát a Balatonon rendezik, már legalább ennyire egyértelmű az is, hogy így a március második felében a futók számára is hagyományosan a tó hozza el a várva várt idény kezdetét. Március 20 és 23 között, négy nap alatt közel 200 kilométert nyelnek el a téli hónapok alatt a versenyzésre kiéhezett lábak.

Embedly Powered

Vasas: egymilliárd forintot kapnak az új stadionraA kormány által jóváhagyott program értelmében a Vasas SC egymilliárd forintot fordíthat új labdarúgó-stadion építésére. Az angyalföldi klub MTI-hez csütörtökön eljuttatott tájékoztatása szerint az új létesítmény pontos befogadóképessége „még nyitott kérdés”, de jelen állás szerint körülbelül 3000-3200 néző fér majd el benne.

Embedly Powered

Gulácsi: Jó döntés volt Angliából Ausztriába menniA magyar labdarúgó válogatott összeállításakor hosszú évek óta a kapus kiválasztása a legkellemesebb gond, hiszen e poszton Bogdán, Megyeri, Köteles, vagy még Király is bevethető. No meg persze Gulácsi Péter, aki az elmúlt nyáron szerződött Salzburgba, és azóta kirobbanthatatlan a svájci Basel ellen az Európa-liga csütörtöki nyolcaddöntő-visszavágójára készülő osztrák csapatból.

Embedly Powered

via Mno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gyakran látni elképesztő show műsort NBA-meccsen, de nem ilyet!

A Quince Imaging és a Cleveland Cavaliers egyedülláló 3D vetítéssel lepte meg a közönséget. A vetítővászon a pálya parkettje volt!

Close