Sportszemle — 2014/03/18 at 06:30

Sportszemle 2014.03.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Görbicz és a győri kézisek a legjobbakAz európai kézilabda-szövetség (EHF) kimutatása alapján a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO az egyetlen veretlen gárda a mezőnyben, a csoportkörben hatból hatszor nyert, a középdöntőben pedig úgy szerzett tíz pontot hat fordulóban, hogy négyszer győzött és kétszer döntetlent játszott.

Embedly Powered

Nincs tartozása, biztos a Vasas jövőjeA Vasas mint anyaegyesület kiszáll a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságból, de Markovits László klubelnök szerint az együttes jövője a sikeres konszolidáció miatt biztosított. Az állami támogatást az utánpótlásra és a hátországra költik, új stadion is épülhet.

Embedly Powered

via Origo

Média Életműdíj Novotny Zoltánnak és Vass István ZoltánnakNovotny Zoltán, az MTVA munkatársa és Vass István Zoltán, a Magyar Rádió volt riportere kapta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média Életműdíját. A hétfőn rendezett ünnepségen Média Oklevél elismerést kapott a közmédia munkatársai közül Mohay Bence és Majszin György, valamint L. Pap István.

Embedly Powered

Az UEFA véleményét is kikérték az Újpest ügyébenA jogi szakember a Digi Sport tévécsatorna hétfői Reggeli Start című műsorában megismételte, álláspontja szerint minden törvényi feltétel adott ahhoz, hogy az Újpest FC Kft. a sporttörvény értelmében először az UTE-nak mint anyaegyesületnek, majd utóbbi egy másik sportvállalkozásnak ruházza át az NB I-es indulási jogot.

Embedly Powered

via Hir24

Röplabda: Horváth Dóra bronzérmes a női BL-benA női Bajnokok Ligájának négyes döntőjét megrendező Rabita Baki szombaton csalódást keltően kapott ki simán az elődöntőben, így maradt neki a bronzos vigasz lehetősége. Élt vele a csapat, így Horváth Dóra személyében 2002 és Nagy Mariann után ismét van magyar BL-érmes női röplabdázó.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Uli Hoeness minden címét elvesztette a Bayernnél

Adóelkerülés miatt három és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a müncheni tartományi bíróság Uli Hoeness-t. A sportvezető elfogadta a döntést...

Close