Sportszemle — 2014/03/17 at 06:30

Sportszemle 2014.03.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ötszörös olimpiai bajnokkal edz Cseh LászlóKét hétig az ötszörös olimpiai bajnok Ryan Lochte-val készül majd az Egyesült Államokban Cseh László. A közös edzés lehetőségét Lochte jelenlegi edzője, David Marsh vetette fel először a pekingi olimpián három ezüstérmet szerző úszónak.

Embedly Powered

Férfi kézi: Lékai és Marguc három évre a VeszpréméAz MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatának vezetői vasárnap bemutatták a klub Celjéből érkező két válogatott újoncát, Lékai Mátét és szlovén Gasper Margucot.

Embedly Powered

Hivatalos: Ricciardót kizárták – a Red Bull fellebbezA Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nemrégiben hivatalosan is bejelentette, utólagosan kizárták Daniel Ricciardót az Ausztrál Nagydíjról. A Red Bull versenyzője ezzel elveszítette az élete eddigi legjobb eredményét jelentő második helyét. Csapata azonban fellebbez az ítélet ellen.

Embedly Powered

A világ legerősebb embere diétázikA Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke, dr. Aján Tamás két orosz súlyemelőnek adta át a legjobbaknak járó díjat Budapesten.

Embedly Powered

Családbarát meccsekre hív az MLSZCsaládbarátabbá kívánja tenni az NB I-es futballmérkőzéseket az MLSZ és a Sport Tv, ezért kijelölték azokat a mérkőzéseket, amelyek alatt a családi szórakozás kiemelt figyelmet kap. Az eseménysorozat március 22-én veszi kezdetét, a Sport Tv szpottal népszerűsíti a kezdeményezést.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.03.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close