Sportszemle — 2014/03/13 at 06:30

Sportszemle 2014.03.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézi BL: a Barca-edző szerint a Veszprém az egyik fő esélyesXavi Pascual, a Barcelona férfi kézilabdacsapatának edzője a spanyol liga honlapjának nyilatkozva a magyar bajnok MKB-MVM Veszprémet azon csapatok közé sorolta, amelyek nemcsak a final fourba jutásra, de a végső győzelemre is esélyesek.

Embedly Powered

Mindig szeretjük önmagunkat becsapniNagy feltűnést keltett Ralf Rangnick, amikor 2006 nyarán a harmadosztályú Hoffenheim kispadját fogadta el. Az edző a balhátvéd Lőw Zsoltot igazolta le elsők között, és az akkor 27 éves játékos lett a kapocs a csapat és a szakvezető között.

Embedly Powered

Fényűző dubaji ellátás Kati néni kajakosainakVasárnap óta az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Abu-Dzabiban készül a szezonra Fábiánné Rozsnyói Katalin kajak-kenus csoportja. A csapat élvezi a kiváló körülményeket, hosszú résztávos edzésekkel folytatja az itthon már megkezdett vízi alapozást. A héten Storcz Botond és Hüttner Csaba szövetségi vezetőedzők a helyszínen felügyelik a fiúk munkáját.

Embedly Powered

via Origo
Lőteret adtak át KomárombanKomáromban átadták szerdán Magyarország egyetlen fedett lőterét, melyen 24 tízméteres és nyolc ötven méteres lőállás található.

Embedly Powered

Rátgéber beindítja a Nemzeti Kosárlabda AkadémiátRátgéber László a sportág hazai felvirágoztatását várja az új létesítménytől, amelynek fejlesztését a kormány idén és jövőre összesen 1,9 milliárd forinttal támogatja. Új csarnok épül, három kosárpályával, 400 ember befogadására alkalmas állandó lelátóval.

Embedly Powered

via Mno

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Milyen változásokat hoz a sportegyesületek életében az új Ptk.? – 2. rész

Három bejegyzésben mutatom be (i) az Új Ptk.-nak a Régi Ptk.-tól eltérő rendelkezéseit; (ii) a hasonló módon szabályozott előírásokat; és...

Close