Sportszemle — 2014/03/12 at 06:30

Sportszemle 2014.03.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női kézi: Kökény Elek Gáborról, a kapuskérdésről és a Tomori-függőségrőlKökény Bea, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának ügyvezetője a Digi Sport Reggeli start című műsorában elmondta, jövőre is Elek Gáborral képzelik el a folytatást, miközben kapusposzton nézelődnek az átigazolási piacon. A sportvezető elismerte, a csapat teljesítménye nagyban függ Tomori Zsuzsanna játékától.

Embedly Powered

Egészen a fináléig rettentő izgalmas lesz a vbA svájci sportvezető – aki hétfőn ünnepelte 78. születésnapját – a német hírügynökségnek adott keddi interjúban azt mondta, biztos benne, hogy a még építés alatt álló stadionok közül is mind elkészül a vb június 12-i kezdetéig. A 12 arénából hármat még nem fejeztek be, köztük a nyitómeccsnek otthont adó Sao Pauló-it sem.

Embedly Powered

via Hir24
Alonso az F1 legpiacképesebb versenyzőjeEgy tanulmány szerint Fernando Alonso a legpiacképesebb versenyző a Forma-1 jelenlegi mezőnyében. A brit kutatásból az is kiderült, Felipe Massa előkelőbb helyen áll, mint Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen, Jenson Button hazájában pedig nagyobb marketingértékkel bír, mint Lewis Hamilton.

Embedly Powered

Széles Sándor nem utazott el FloridábaVezetőedzőjük nélkül utazott el az UTE hét úszója a floridai „meleg égövi” edzőtáborba, köztük Gyurta Dániel olimpiai, világ- és Európa-bajnok, valamint öccse, a rövid pályás Európa-bajnoki aranyérmes, illetve világbajnoki harmadik helyezett Gyurta Gergő. Széles Sándort, a mesterüket egy balszerencsés kimenetelű utcai balesetet követően az orvosai beszélték le a tengerentúli utazásról, és az itthon maradására igyekezték rávenni a klubjának, illetve az UTE úszószakosztályának a vezetői is.

Embedly Powered

Man. United: minden idők legnagyobb mezszerződése jönMinden idők legnagyobb volumenű mezszállítói szerződésének megkötésére készül a Manchester United – olvasható több sportgazdasági oldalon a Daily Mirror által megszellőztetett hír. A Nike-val folytatott, sajtópletykákban már néhány hete is megszellőztetett tárgyalások állítólag a befejezéshez közelednek, és jelen állás szerint az eredményük egy tíz évre szóló, nagyjából hatszázmillió fontos (225 milliárd forintos) szerződés lesz.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A sportrendezvények szervezéséről is tanítanak a BKF-en

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola és a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége közös, prémium rendezvényszervező képzést indít, ahol neves...

Close