Sportszemle — 2014/03/10 at 06:30

Sportszemle 2014.03.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erdei technikája kikészítette a grúz tankotErdei Zsolt tényleg erőtől duzzadt, nagy formában bokszolva verte meg a grúz Salva Dzsomardasvilit, aki végig iszonyúan masszív volt, de a technikás bokszra nem volt elég válasz az a néhány nagy ütés, amivel próbálkozott. Erdei valószínűleg utolsó mérkőzését vívta profiként, a WBO félnehézsúlyú Európa-bajnoki címével vonulhat vissza.

Embedly Powered

A bányászok egy kicsit lemaradtak Rooney mögöttWayne Rooney új szerződésében heti 300 ezer fontos fizetés szerepel, de meg lehet kockáztatni, hogy a Manchester Unitednek nagyobb szüksége volt erre a rekordmegállapodásra, mint a játékosnak. Miért nőnek ilyen ütemben a focistafizetések? És mennyit keresett Lisztes Krisztián a Stuttgartnál?

Embedly Powered

via Origo

Szilágyi Áron ezüstérmes a budapesti GP-nMár a vasárnapi rajt előtt biztos volt, hogy a 64 közé került öt hazai vívóból az első fordulón egyvalaki nem jut túl, mivel rögtön összekerült Gáll Csaba és Szilágyi Áron. A magyar-magyar párharcot a londoni olimpia aranyérmese, Szilágyi magabiztosan nyerte.

Embedly Powered

Benedek Tibor: óriási küzdelem lesz a csoportelsőségértRendkívül nehéz hatosba kapott besorolást a magyar férfi vízilabda-válogatott a július 14. és 27. között sorra kerülő budapesti Európa-bajnokság vasárnapi csoportsorsolásán.

Embedly Powered

Hogy lett Pancho Aréna a felcsúti stadion?Pancho Aréna lesz a felcsúti futballstadion. A húsvéti ifjúsági futballtorna, a Puskás-Suzuki-kupa döntőjével avatják fel a felcsúti stadiont, hivatalos nevén a Puskás Akadémia Pancho Arénát.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.03.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close