Sportszemle — 2014/03/07 at 06:30

Sportszemle 2014.03.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Titkolózás után kiderültek a busás jutalmakA 2012-es londoni olimpia a magyar sport egyik legsikeresebb eseményeként fog bekerülni a magyar sporttörténelembe. Magyarország nyolc arany-, négy ezüst- és hat bronzérmével a kilencedik helyen végzett 205 nemzet közül az éremtáblázaton. Nem csoda, hogy ezek után minden idők legbőkezűbb jutalmazását indította el az állam, illetve a Magyar Olimpiai Bizottság a sportolóknak, edzőiknek és a szövetségek ilyen-olyan rangú munkatársainak.

Embedly Powered

Férfi kézi: Mocsai rendkívül aggódik a válogatott jövője miattA szövetség vezetése elfogadta az Eb-beszámolóját, ám ő nagyon aggódik a férfi kézilabda-válogatott jövője miatt: Mocsai Lajos szövetségi kapitány a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, immár 12 klubból érkeznek a válogatottak, nagyon kevés az idő a közös gyakorlásra, a légiósaink külföldi szerepe is csökken, a hazatérésükre viszont kevés a remény.

Embedly Powered

Magyar ifiről cikkez a spanyol sportlapJanuár végén írtunk arról, hogy próbajátékon volt a Real Madridnál Tajti Mátyás, ám akkor még úgy tűnt, hogy a Barcelona közelebb áll a megszerzéséhez, a katalánok ugyanis akkor már hároméves szerződést kínáltak a 15 éves tehetségnek, aki csak júniustól válhat profivá.

Embedly Powered

A Martini lecsapott a WilliamsrePontosabban már Williams Martini Racing a csapat neve, ugyanis a legendás olasz italcég névadó támogatója lett a grove-i istállónak. Az apró „ráncfelvarrások” már meg is történtek az autón, hiszen teljesen új külsővel tetszeleg Felipe Massa és Valtteri Bottas versenygépe. Az átfestésre egyébként már Bahreinben is sor kerülhetett volna, de az arab országban tilos bármilyen alkoholt reklámozni, így elhalasztották azt.

Embedly Powered

via Hir24

Debütál a magas szárú stoplisA nagy futballtornákra a csapatok mellett a sportszergyártók is készülnek:a nyári brazíliai vb-n debütálhat az első magas szárú stoplis cipő. A Nike sportszergyártó cég – amely 20 évvel ezelőtt kezdett el futballcipőkkel is foglalkozni – csütörtökön Barcelonában mutatta be a Magista névre keresztelt modelljét, amelyet négy éven át terveztek.

Embedly Powered

Az akrobatikus torna és a női kézilabda bűvöletébenRohanó, egyre inkább pénzcentrikus világunkban számos olyan emberről nem esik szó, akik az élet bármely területén az átlagnál jóval többet produkálnak. Egyszerűen csak azért, mert az a téma, amellyel az illető igen gyakran egy életen át foglalkozik, divatos szóhasználattal élve „nem eladható”. A jochapress.hu kötelességének érzi, hogy legalább „nagy ritkán” az ilyen sportembereket is igyekezzen bemutatni.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A fiúk a bányából jöttek

Különleges mez dizájnt hozott a Newcastle Knights ausztrál rögbi csapat életében a gyökerekhez kötődés és egy új szponzor színre lépése.

Close