rögbi, Sportszponzoráció — 2014/03/06 at 11:30

A fiúk a bányából jöttek

by

Különleges mez dizájnt hozott a Newcastle Knights ausztrál rögbi csapat életében a gyökerekhez kötődés és egy új szponzor színre lépése.

A Newcastle Knights ausztrál rögbi klub kétéves szerződést kötött a New South Wales Minerals Council bányász szervezettel. Az ilyen együttműködéseknél természetes, hogy felkerül a szponzor logója a játékosok mezére, de a Newcastle Knights túllépett a bevett sémákon: a felső színösszeállítása és dizájnja a bányászok láthatósági ruházatát utánozza.

Newcastle Knights bányász mez bemutató

A bányászat 200 éve meghatározó, tradicionális iparág a csapat otthonául szolgáló Hunter Valley régióban. A klubnál kiemelt figyelmet fordítanak a gyökerek ápolására, hiszen a bányaipar rengeteg családnak ad munkát a környéken és sok játékos is bányász felmenőkkel büszkélkedhet.

Newcastle Knights bányász mez

A különleges mezt egyébként csak évente kétszer viselik majd a Newcastle Knights játékosai. Az ausztrál rögbi liga szabályai ugyanis lehetővé teszik, hogy egy szezonon belül többféle mezt is használjanak a csapatok, így a lovagok öt különböző szereléssel vágtak neki a szezonnak.

Forrás: newcastleknights.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.03.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close