Sportszemle — 2014/03/03 at 06:30

Sportszemle 2014.03.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Cancúnban elkápráztatta a FINA-t az új DagályA mexikói Cancúnban ülésezik a FINA vezérkara, amely több fontos, az úszósportot érintő újdonságról döntött az első napon, továbbá meghallgatta Gyárfás Tamás FINA-alelnök, a 2017-es és 2021-es vb szervező bizottságának elnökének prezentációját a leendő uszoda koncepcióterveiről.

Embedly Powered

via Mno
Kibrusztolta a Győr, bejutott a BL-döntőbeNégy forduló után eldőlt, hogy a győri női kézilabdások a BL négyes döntőjének résztvevői lehetnek május elején. A Győr idegenben nyert, és a másik meccs eredménye is kedvezően alakult. A játékban viszont még javulnia kell a csapatnak.

Embedly Powered

Már csak júniusig lehet üzengetni a mez alattAki a büntetőterületen belül szándékosan szabálytalankodik, a jövőben is számíthat a tizenegyes, piros lap és eltiltás hármas büntetésére, döntött a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szabályalkotó testülete. Június elsejétől minden mez alatti üzenet tilos lesz, és a videobírók hatáskörét sem bővítik ki.

Embedly Powered

via Origo
Magyarországra jön emlékezni a Barca ificsapataAz FC Barcelona labdarúgócsapata is részt vesz augusztusban a Ferencváros új stadionjában sorra kerülő U18-as Kocsis Sándor-emléktornán – jelentette be Kű Lajos szervező.

Embedly Powered

via Hvg
Schumacherről nevezik el a bahreini pálya első kanyarjátMichael Schumacherről nevezik el a bahreini versenypálya egyes kanyarját. A december 29-ei síbalesete óta a grenoble-i kórházban ápolt hétszeres világbajnok családja áldását adta a helyiek kezdeményezésére.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3D miniatűrben az FC Porto sztárjai

A januári, bekamerázott játékosokkal megtartott szezonnyitó edzés után ismét egy innovatív megoldással hívta fel magára a figyelmet az FC Porto....

Close