Sportszemle — 2014/02/27 at 06:30

Sportszemle 2014.02.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A vízilabda modernizációja a téma a FINA-konferenciánAz úszás és a vízilabda jövője szempontjából is több jelentős döntés születhet a vizes sportokat tömörítő FINA csütörtök-pénteki mexikói világkonferenciáján, és az azt követő hétvégi vezetőségi ülésen, amelyet szintén Cancúnban tartanak, írja az MTI. A csúcsszintű sportszakmai összejövetel egyértelmű célja, hogy az olimpiákon legrégebben – 1900 óta – szereplő labdajáték, a vízilabda népszerűsítésében, korszerűsítésében előrelépés történjen.

Embedly Powered

Miklós Edit sikere sok pénzt hozNagyságrendekkel nő a Magyar Síszövetség állami támogatása Miklós Edit alpesisíző olimpiai eredményeinek köszönhetően. Importáljunk sízőket! Vagy inkább mégse A szövetség szerdai sajtótájékoztatóján a pontos összeget még nem tudták megmondani, mert az további egyeztetések függvénye. “Szisztematikus munka zajlik a síszövetségnél, ez az eredményességben is megmutatkozik, ezért a kormányzat az eddigieknél is komolyabban fogja venni ezt a sportágat” – jelentette ki Kiss Norbert, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára.

Embedly Powered

via Origo
Lehülyézték az F1 urátEgy texasi versenyszervező igen nehezen nyeli le, hogy ugyanarra a hétvégére esik majd a saját pályáján rendezendő NASCAR-futam és az austini Forma-1-es Amerikai Nagydíj. A 2014-es Forma-1-es versenynaptárban az austini Amerikai Nagydíj november 2-ai dátummal szerepel, ez azonban ütközik a szintén Texasban, a Fort Worth-i Texas Motor Speedwayen rendezendő NASCAR-versenyhétvégével.

Embedly Powered

via Hir24
Koraszülött gyerekekért fociznak a veszprémi kézilabdások és futsalosokA veszprémi Bébi Koraszülöttmentő Alapítvány javára rendez jótékonysági sportgálát az MKB MVM Veszprém férfi kézilabdaklub és az 1. Futsal Club március 14-én Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes fővédnökségével – jelentették be a szervezők szerdán Veszprémben.

Embedly Powered

Imola a húsz éve elhunyt Sennára emlékezik Május 1-jén lesz húsz éve, hogy Ayrton Senna az 1994-es San Marinói Nagydíjon életét vesztette. A háromszoros világbajnok emlékére a tragédia helyszínén, Imolában különleges megemlékezést tartanak.

Embedly Powered

Skócia: történelmi gyökerek az új meznél – fotóNyilvánosságra hozták a skót labdarúgó-válogatott új idegenbeli mezét. A fehér szerelésen felül rózsaszín sáv, majd alatta több sárga csík látható, amihez hasonlót 1881-ben viselt a nemzeti csapat.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Milyen változásokat hoz a sportegyesületek életében az új Ptk.? – 1. rész

A 2014. március 15-én hatályba lépő új Polgári Törvénykönyv érinti a sportegyesületek működését is. Három cikkben bemutatom (i) az Új...

Close