Sportszemle — 2014/02/26 at 06:30

Sportszemle 2014.02.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Telt ház lesz a magyar-finnenJól fogynak a jegyek, ezért az MLSZ arra számít, hogy telt ház előtt lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a finnek elleni, jövő szerdai barátságos mérkőzésen, Győrben. Ez lesz Pintér Attila első mérkőzése szövetségi kapitányként. Sipos Jenő szóvivő elmondta, az MLSZ egyik kiemelt stratégiai célja, hogy a szurkolókat a jövőben színvonalasabban szolgálja ki, írja az MTI.

Embedly Powered

Gázt szippantva erősödnek az orosz sportolókÚj teljesítményfokozó jelent meg a sportban, egy német tévécsatorna szerint az oroszok xenongázzal kezelik a sportolóikat. A xenon használata egyelőre nem illegális, de ha betiltanák, akkor sem tudni, hogyan lehetne kimutatni a használatát.

Embedly Powered

via Origo

Miklós: Sokan irigykedtek rámMa Reggel Miklós Edit minden idők legjobb magyar alpesi sí eredményét érte el a szocsi téli olimpián, ahol lesiklásban a 7. idővel ért célba. A 2011 januárja óta magyar színekben versenyző csíkszeredai születés sportoló a magyar csapat tagjaival hétfőn érkezett haza Oroszországból, és máris készül a következő versenyére, hiszen április végéig több futamon szeretne még pontot szerezni.

Embedly Powered

Szocsi sem úszta meg a vendégutas márkákatAz olimpiákon vannak hivatalos szponzorok, amelyek sok pénzt fizetnek azért, hogy minden sarkon villoghasson a logójuk, és reklámjaikban használhassák az olimpiai mozgalom jelképeit, szlogenjeit. És vannak olyan márkák, amelyek nem fizetnek egy dollárt sem, mégis többet beszélünk róluk, mint a hivatalos támogatókról. A Marketing Week összegyűjtötte az idei Szocsi téli olimpia öt legjobb fű alatti marketingötletét.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.02.25.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close