Sportszemle — 2014/02/25 at 06:30

Sportszemle 2014.02.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Dán ellenféllel járna a legjobban a VeszprémA csoportgyőztes, így az első kalapba kerülő MKB-MVM Veszprém az Eklemovic Nikolát is foglalkoztató lengyel Wisla Plockot, a macedón Vardar Szkopjét vagy a dán Aalborgot kaphatja ellenfélnek a férfikézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi sorsolásán. A lehetséges három ellenfél közül a dán Aalborg lenne a legkönnyebb ellenfél, a Szkopje és a Plock már komolyabb feladat lenne.

Embedly Powered

via Origo
DVTK: megvan a diósgyőriek új főszponzoraA labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK mai szurkolói ankétján bejelentette, hogy hosszú távú szerződést kötött a Borsodi Sörgyárral, amely a jövőben főszponzorként segíti a csapatot. A felek a kontraktus részleteit az ilyenkor szokásos módon üzleti titokként kezelik.

Embedly Powered

Visszatérnek a debreceni ultrák a lelátókraA Facebookon jelentették be a debreceni ultrák, hogy a tavaszi szezontól újra jelen lesznek a DVSC-TEVA mérkőzésein. „A 2013/14 évi bajnokságban a debreceni ultrák tiltakoznak a legkitartóbban az MLSZ intézkedései ellen, így szinte az egész őszi szezonban távol maradtak a mérkőzésekről” – közölte Facebook-oldalán az Ultras Debrecen 1994 szurkolói csoport.

Embedly Powered

via Hir24
Ecclestone éjszakai futamot rendezne Szocsiban„Szerintem ez az ötlet tetszene nekik. Este az egyes stadionok színpompás látványt nyújtanak, rengeteg fénnyel, ez fantasztikus háttér lenne a versenyhez. A környék kissé sivár, hogy őszinte legyek, de már rengeteg pénzt költöttek rá, és még sok mindent alakítanak rajta a későbbiekben – vagyis a hely folyamatos változásokon megy keresztül” – fogalmazott Ecclestone.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Olimpiák – a gazdasági kudarcok és politikai hatalmi játékok eszközei?

A tegnap véget ért szocsi téli olimpiával kapcsolatban azt már most biztosan állíthatjuk, hogy nemcsak a pályákon nyújtott teljesítményektől marad...

Close