Sportszemle — 2014/02/21 at 06:30

Sportszemle 2014.02.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

A Milan nem akar elveszíteniTamás Krisztián megnyerte a Milannal az egyik legrangosabb utánpótlástornát úgy, hogy minden meccsen végig a pályán volt. Edzőjével, Filippo Inzaghival remek a kapcsolata, Balotellivel és a többi Milan-sztárral kondizik és úszik. Az egész világon hiányposzt az övé, szeretne már nagyválogatott is lenni, de egyelőre az U19-es Európa-bajnokságra, és a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre koncentrál.

Embedly Powered

via Origo

Rg világkupa: csúcsmezőny, Debrecenben az összes világbajnokCsúcsmezőny érkezik a 2014-es ritmikus gimnasztika világkupa nyitó versenyére, a debreceni Főnix Csarnokba: március 14. és 16. között az összes címvédő egyéni világbajnokot láthatja a közönség a vk-viadalon. A magyar színeket Vass Dóra, Böröcz Bianka, Kécza Daniella, Soós Viktória és a Boldizsár Blanka, Horváth Csinszka, Kiss Barbara, Ludányi Laura, Raub Nóra, Wehovszky Vivien összeállítású együttes kéziszercsapat képviseli.

Embedly Powered

Belaruszban leáll az élet, ha ő a pályán vanBár van világranglistát vezető teniszezőjük (Viktoria Azarenka) is, Fehéroroszországban mégis akkor áll le az élet, ha Darja Domrecsava versenyét közvetíti a tévé. A biatlonos Domracseva három aranyérmével vitathatatlanul Szocsi egyik legnagyobb egyéniségévé vált. Nem véletlen, hogy a fehérorosz sportolót a tömegrajtosban szerzett győzelme után – ez volt a harmadik – az ország elnöke, Alekszandr Lukasenko a Nemzet Hőse kitüntetésben részesítette.

Embedly Powered

Rászállt a Barcára az adóhivatalA spanyol államügyészség csütörtökön bejelentette, hogy adócsalás vádjával eljárást indít az FC Barcelonával szemben brazil futballistája, Neymar nyári átigazolási ügye miatt. A válogatott támadót a klub korábbi közleménye szerint 57 millió euróért szerezte meg a katalán egyesület, de az egyik klubtag, Jordi Cases bírósági keresetet nyújtott be.

Embedly Powered

via Hir24

Megjelent Dávid Kornél önéletrajzi könyve“Az egyetlen magyar NBA-játékos” alcímmel megjelent Dávid Kornél 127-szeres válogatott kosárlabdázó önéletrajzi könyve.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ilyen még nem volt: egyetemmel szerződött a Tour de France

Az angol Sheffield Hallam University az első egyetem, amelyik partnerségre lépett a Tour de France francia kerékpáros körversennyel.

Close