Sportszemle — 2014/02/19 at 06:30

Sportszemle 2014.02.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A románok hisztiznek Miklós Edit miattOctavian Morariu, a román olimpiai bizottság elnöke visszafizettetné Miklós Edittel azt a pénzt, amit Magyarországra való áttelepedése előtt a román állam elköltött a felkészülésére. A sportvezető ötletéről a ziare.com hírportál számolt be kedden. A portál szerint Morariu “radikális megoldást” javasolt az országot váltó sportolókkal szemben.

Embedly Powered

Női kézi: a Hypo nem versenyezhetett a keleti ajánlatokkalMint arról korábban beszámoltunk, az idény végén megszűnik az együttműködés a brazil szövetség és a Hypo női kézilabdacsapata között, a dél-amerikai világbajnok játékosok távoznak, mint ahogy Morten Soubak vezetőedző is. A klubnál már hosszú ideje edzőként dolgozó Kovács Ferenc szerint nem tudtak versenyezni a Kelet-Európából érkezett ajánlatokkal.

Embedly Powered

Pontszerző a magyar női váltóAz A döntőben szerepelt kínai csapat kizárása miatt összesítésben a hatodik, pontszerző helyen végzett a magyar női rövidpályás gyorskorcsolya váltó. Az előzetes célkitűzést teljesítve a magyar női váltó – ha szerencsés körülmények között is, de – a pontszerző, hatodik helyen végzett rövidpályás gyorskorcsolyában a Szocsiban zajló téli olimpián.

Embedly Powered

Véget ért az ausztrál kaland, Csipes Tamara hazatért MagyarországraA múlt héten hazatért Csipes Tamara, aki 2012 őszén döntött úgy, Ausztráliában folytatja pályafutását. A négyszeres világbajnok kajakos édesapjával, az olimpiai bajnok Csipes Ferenccel készül – valószínűleg korábbi klubja, a G4S-Honvéd színeiben.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az idei Super Bowl számokban

Megvolt, szép volt, köszönöm, ennyi. Na, azonban ilyen egyszerűen nem lehet elfelejteni a Denver Broncos csúnya vereségét a Seattle Seahawks...

Close