Sportszemle — 2014/02/18 at 06:30

Sportszemle 2014.02.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Emléktáblát avattak Marian CozmánakBronz emléktáblát állítottak azon a helyen, egy veszprémi szórakozóhely előtt, ahol öt évvel ezelőtt meggyilkolták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdázóját. A hétfői avatóünnepségen Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes azt mondta: Marian Cozmát tehetsége és egyénisége miatt mindenki szerette. Értelmetlen halálával egy ígéretes sportkarrier szakadt félbe – tette hozzá.

Embedly Powered

Egy hadsereget a gyomra mozgatEgy amerikai tévés újságírónak nem mindegy, milyen kávétól marad ébren. Olyannyira nem, hogy a munkáltatója képes tizenöt kávéfőző profit váltásban reptetni az olimpia helyszínére, több száz kilométerről, két héten át. A kávéimádók Szocsiban gyorsan megszimatolták a lehetőséget. Elég volt egy-két árulkodó jel, amely alapján sejteni lehetett, hogy az olimpia sajtóközpontjának közelében valahol kapni lehet Starbucks kávét.

Embedly Powered

via Origo

Kis Puhl Sándorokat képeznek mostantól a Debreceni EgyetemenA világon egyedülálló módon labdarúgó-játékvezetői képzést indít a tavaszi félévben a Debreceni Egyetem. A szabadon választható tantárgy bevezetéséről hétfőn tartottak sajtótájékoztatót, amelyen Puhl Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának alelnöke arról beszélt, hogy az új szak mérföldkő a játékvezetők magyarországi képzésének történetében.

Embedly Powered

via Hvg

Az amerikai bajnoknál fog dolgozni a magyar edzőUrbányi István az MLS-ben szereplő Kansas City labdarúgócsapatánál kapott munkát. A magyar szakember 2011 óta igen exkluzív helyen, a Maldív-szigeteken töltötte be a szövetségi kapitányi posztot, azonban hétfőn a Digi Sport Reggeli start c. műsorában elmondta, hogy elérkezettnek érezte a váltást.

Embedly Powered

via Hir24

Erdeit nem kell fanatizálniErdei Zsolt elkezdte a kesztyűs edzéseket – ami teljesen normális a felkészülésnek ebben az időszakában, hiszen „Madár” március 8-án lép szorítóba, a Ferobox Event kecskeméti gáláján, amelyen a WBO (Boksz Világszövetség) betöltetlen Európa-bajnoki öve lesz a tét.

Embedly Powered

Kicsit csúnya, nagyon színes Messi új BL-cipőjeMegjelent az Adidas új cipője, az Adizero 4 Messi Boot. A futballcsuka rendkívül színes, és elsőre nehéz eldönteni, hogy ízléses vagy ízléstelen. Bennünket annyira nem győzött meg a szépségéről. Látni kellene a gyepen is… Mondjuk ez a vágyunk hamar teljesülhet, hiszen ha minden igaz, Lionel Messi ebben fog kifutni a pályára kedden a Manchester City ellen.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szponzort kaptak az angol játékvezetők

A sport témájú számítógépes játékokat gyártó EA Sports a számtalan sportklubbal kötött együttműködési megállapodás után a játékvezetőket is behálózta.

Close