Sportszemle — 2014/02/17 at 06:50

Sportszemle 2014.02.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Megdőlt Bubka 21 éves világcsúcsaRenaud Lavillenie fedett pályás világrekordot állított fel férfi rúdugrásban 6,16 méterrel Donyeckben, írja az MTI. A 27 éves, 2012-ben Londonban olimpiai aranyérmes francia egy centivel múlta felül Szergej Bubka eddigi eredményét, amely csaknem napra pontosan 21 évet élt.

Embedly Powered

Détári világgá kürtölte a magyar foci gondjaitNemzetközi címlapsztori lett a magyar fociból. A FIFA pénteken megjelent hetilapja Détári Lajos segítségével arra keresi a választ, hogy miért esett vissza a magyar labdarúgás, amelynek 1954-ben még vb-döntős válogatottja volt, ma pedig ott tart, hogy Hollandia 8-1-re legyőzte az idei focivébé selejtezőjén.

Embedly Powered

via Origo

Érezd a ritmust! Reggae himnusz a jamaicai bobosoknak – videóItt az olimpia instant zenei slágere: a karibi bobosok ihlette diszkósláger egy pillanat alatt mindenkit beszippant. Buli van! Végre eljött a várva várt nap: a téli olimpia legfontosabb versenyszáma, a férfi kettes bobok viadala. A mezőnyben pedig ott vannak mindenki kedvencei: a jamaicai legények is!

Embedly Powered

Schumacher jobban lehetne, ha nincs a fejkameraSzakértők jelenleg is vizsgálják, hogy a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher súlyos fejsérüléseihez mennyi köze lehet a fejére csatolt kamerának. Lassan két hónapja történt, hogy a német pilóta síelés közben elesett és kórházba kellett szállítani. Azóta is kómában van, ébresztését körülbelül három hete kezdték el az orvosok.

Embedly Powered

via Hir24

A FIFA március 1-től tart doppingvizsgálatokA Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) március 1. és a nyitómérkőzés, azaz június 12. között előre be nem jelentett doppingellenőrzéseket hajt majd végre a nyári brazíliai világbajnokságon résztvevő válogatottak összes játékosán.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A világ legnagyobb sport videó archívuma

Az IMG Sport Video Archive menedzseli a világ legnagyobb sport videó gyűjteményét, amelynek egy része digitális formában online is elérhető.

Close