Sportszemle — 2014/02/14 at 06:30

Sportszemle 2014.02.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


50 milliót ad az állam a kézilabdának a pesti BL-döntőreA kormány 50 millió forinttal támogatja a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi, budapesti négyes döntőjének megrendezését, írja az MTI. Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke azt is bejelentette, hogy a kormány a Papp László Budapest Sportarénát ingyen bocsátja a szervezők rendelkezésére.

Embedly Powered

Kajak-kenu: Csipes Tamara Magyarországon folytathatjaKét örömteli – Fazekas-Zur Krisztina és Kovács Katalin is várandós – és egy negatív – Douchev-Janics Natasa gerincsérvműtéten esett át, és nem tudni, mennyi időt vesz igénybe a regenerálódása – közlemény után újabb pozitív hírrel tud szolgál a magyar kajak-kenu: információink szerint csütörtökön hazatér Ausztráliából, s meglehet, ismét Magyarországon folytatja pályafutását a négyszeres világbajnok Csipes Tamara.

Embedly Powered

Balázs Tünde magyar színekben folytatjaBalázs Tünde csíkszeredai gyorskorcsolyázó a jövőben magyar színekben folytatja pályafutását, értesült a Gazeta Sporturilor román sportnapilap. “A megfelelő feltételek hiányában nem tudok teljesítményt elérni. A román korcsolyaszövetségtől semmiféle anyagi támogatást nem kaptam, mindössze mezt adtak a versenyek előtt, korcsolyáról szó se lehetett, azt is a csíkszeredai klubom biztosítja” – idézte Balázs Tündét a Gazeta Sporturilor.

Embedly Powered

via Origo

Ha vége az olimpiának, akkor jön a feketelevesA Bloombergnek nyilatkozó, a Szocsiban zajló téli olimpia szervezésében részt vevő két orosz kormányzati hivatalnok azt mondta, hogy a játékokra eddig elköltött 44 milliárd dollár mellett az olimpia befejezése után következő három évben további 7 milliárd dollárra lesz szükség a létesítmények, illetve infrastruktúra fenntartásához.

Embedly Powered

via Hvg

Eltüntetik a rusnya orrokat az F1-es autókrólA Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) újabb szabályváltoztatást tervez a 2015-ös szezonra, a módosítás célja a sokat kritizált orrkúpok eltüntetése. Az FIA biztonsági okok miatt döntött úgy, hogy változtat az orrkúpok magasságára vonatkozó szabályokon, a szakemberek azonban nem számítottak arra, hogy a mérnökök erre válaszul ilyen orrú autókkal állnak elő.

Embedly Powered

via Hir24

Szocsiban lobbiznak a debreceni junior műkorcsolya-vb-értA Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség vezetői a következő napokban Szocsiban tárgyalnak a nemzetközi szövetséggel annak érdekében, hogy 2016-ban Debrecen adhasson otthont a junior műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságnak.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

P&G termékek vásárlásával a hazai jégkorong utánpótlásért

A Procter & Gamble a 2014. évi szocsi téli olimpiai Játékok alkalmából vásárlói programot indított, melynek keretében minden vásárló, aki...

Close