Sportszemle — 2014/02/13 at 06:30

Sportszemle 2014.02.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Imádom a sebességet, a veszélytA 25 éves Miklós Edit Szocsiban minden idők legjobb magyar síeredményét érte el a lesiklás hetedik helyével. Saját magát szárnyalta túl, a hétfőn rendezett szuperkombinációban szerzett 16. helyével is jobb volt minden korábbi magyar síolimpikonnál. A sebességet és a veszélyt imádó Miklós Romániában kezdte karrierjét, 2011 januárja óta azonban már Magyarországnak szerzi a pontokat a világkupában.

Embedly Powered

Matyi: Az OTP egész pályás letámadást indított ellenünkMatyi Dezső, a pécsi futballklub tulajdonosa szerint Csányi Sándor MLSZ-elnök az általa vezetett OTP Bank gazdasági erejét felhasználva megakadályozta, hogy az anyagi nehézségekkel küzdő PMFC támogatást kapjon. Azt állítja, a csapat ennek ellenére befejezi a bajnokságot, és legközelebb is az NB I-ben fog indulni. Az OTP visszautasítja a vádakat, és felmentést kér Matyitól a banktitok alól, hogy nyilvánosságra hozhassa a részleteket.

Embedly Powered

via Origo
Egy nap alatt elfogytak a jegyek Madár meccséreKedden délelőtt kezdték el Erdei “Madár” Zsolt búcsúmeccsére a jegyértékesítést. Egy nap alatt el is kapkodták a belépőket. A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok március 8-án, Kecskeméten a Boksz Világszervezet (WBO) Európa-bajnoki címéért küzd majd meg. Viszont aki nem kapcsolt időben, lemaradt a mérkőzésről, ugyanis egy nap alatt minden jegyet eladtak a gálára.

Embedly Powered

via Hir24
A szövetség visszautasítja Márky Jenő állításaitA Magyar Tenisz Szövetség visszautasítja Márky Jenő állításait, melyek szerint a versenyigazgató által 1996 óta szervezett budapesti női tornát az MTSZ száműzte, ezért idén már Bukarestben bonyolítja le a salakpályás versenyt.

Embedly Powered

A kormány 2020-ig 2,8 milliárd forinttal támogatja a kerékpársportotA kormány 2020-ig 2,8 milliárd forinttal támogatja a magyar kerékpársportot – hangzott el a sportág leendő fellegvárának, a Nemzeti Olimpiai Központhoz tartozó Millenáris Velodromnak a területén megtartott szerdai sajtótájékoztatón. Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért és ifjúságért felelős államtitkára elmondta: a kormány most zárja azt a sort, amelyben a 16 kiemelt sportág sportágfejlesztési stratégiáját mutatja be a szövetségekkel közösen.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.02.12.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close