Sportszemle — 2014/02/11 at 06:30

Sportszemle 2014.02.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


PAFC: Tajti a Real Madridnál is megfelelt a próbajátékonTajti Mátyás, a Puskás Akadémia fiatal labdarúgója megfelelt a próbajátékon a Real Madridnál, és a spanyol klub jelezte: tárgyalásokat kezdeményez a 15 éves futballista szerződtetéséről – írja a pfla.hu.

Embedly Powered

Most már csak Parson múlik az új egyéni csúcsDél-Afrikában nyerte idei első versenyét az olimpiai bajnok Pars Krisztián. “Amikor a helybéliek azt mondják, hogy milyen hűvös lett, a hőmérő 26 fokot mutat” – idézte a Telekom Sporthír Szolgálat a kalapácsvető klasszist, aki Dél-Afrikában, a Potchefstroom-i egyetemi sportközpontban edzőtáborozik. “Az edzőtábort nem csupán meleg égövinek, hanem magaslatinak is nevezhetjük, mert a város 1317 méterrel a tengerszint felett helyezkedik el.”

Embedly Powered

via Origo
Névadó szponzorukat vesztik a szegedi pólósokGazdasági okok miatt az A-Híd Zrt. nem támogatja a jövőben az ob I.-ben szereplő Szeged vízilabdacsapatát. A klub honlapján megjelentek szerint a cég 12 évnyi együttműködés után közölte a vezetőséggel, hogy nem tudja a továbbiakban finanszírozni a csapatot. Az A-Híd Zrt. két éve névadó szponzora volt a háromszoros Magyar Kupa-győztes együttesnek.

Embedly Powered

via Hir24
Szigorúbban ellenőrzi a klubokat az MLSZGyakoribb ellenőrzésekkel és beszámoltatásokkal igyekszik nagyobb pénzügyi fegyelemre szorítani az NB I-es klubokat a Magyar Labdarúgó Szövetség, írja az MLSZ. Gudra Tamás, az MLSZ gazdasági igazgatója a szövetség hétfői sajtóbeszélgetésén jelezte, a tavalyi évtől kezdve már évközben is tartanak olyan helyszíni ellenőrzéseket, amelyeken a licencfeltételek teljesülését vizsgálják az élvonalbeli kluboknál.

Embedly Powered

Miklós Edit remekelt, a rövidpályások kevésbéMiklós Edit a magyar alpesi sízés történetének legjobb olimpiai eredményét elérve 16. lett a szuperkombinációban a szocsi téli olimpián, amelynek harmadik versenynapján a rövidpályás gyorskorcsolyázók egyéniben a selejtezőben búcsúztak, a női váltó pedig a B döntőbe jutott.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

50 vállalat, ami felrázhatja a sportpiacot 2014-ben

A sportpiac önmagában egy interdiszciplináris terület, mivel számos tényező, számos különböző szféra, tudományág kapcsolódik össze, amelyek egymást kiegészülvén kiadnak egy...

Close