Sportszemle — 2014/02/10 at 06:30

Sportszemle 2014.02.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sötét időszak volt, amikor hátba szúrtakSzeles Mónika mindenhol beszélő név a világban, mégsem vele szokták azonosítani Magyarországot, pedig ő büszke magyarságára. 12 évesen Amerikába ment az akkori Jugoszláviából, mert elfogadta a legjobb akadémia ösztöndíját. Ha nincs a merénylet, a szintén jó teniszező Mary Joe Fernandez szerint 18 Grand Slamet nyer. Így a felét hozta össze, miközben örökre megváltoztatta a teniszt.

Embedly Powered

Urbán Flórián: A futballkurvák messzire kerüljenek el!A korábbi negyvenszeres válogatott labdarúgó, Urbán Flórián a közelmúltban másodosztályú napokat is megélt, jelenleg megyei első osztályban szereplő vecsési csapatnál dolgozik edzőként. Szókimondó stílusa mit sem tompult az évek során, ezúttal is felhívta a magyar labdarúgás néhány akut problémájára a figyelmet. Mindenekelőtt az elkényelmesedésre, és arra, hogy a magyar játékosok nem képesek harcolni, küzdeni, ami különösen a nemzetközi hadszíntéren szembetűnő..

Embedly Powered

Ez az Oroszország rendez téli olimpiát?Oroszország gazdagságát és sikerességét hivatott propagálni péntektől a Szocsiban megrendezett téli olimpia. A Patyomkin-színfalak és a szubtrópusi (!) exkluzív helyszín mögött ugyanakkor korrupció, súlyos emberi jogi visszásságok, népcsoportok, civilek elnyomása, a független média bedarálása és rendőri erőszak látható. Milyen Oroszország rendez most téli olimpiát? A Carnegie Moscow Center volt gyakornokának elemzése.

Embedly Powered

via Hvg
Törzsfőnök lesz a profi futballistábólMathias Enge, a Metalac Osijek játékosa hazatér Kamerunba, miután ott törzsfőnöknek választották. Hallottunk már sokféle visszavonulásról, ilyenre azonban még csak gondolni se tudtunk volna. A kameruni labdarúgó nagyapja, aki egyben törzse főnöke is volt nemrégiben elhunyt, a 28 unoka közül pedig Enge lett az utód.

Embedly Powered

via Hir24
Hosszú Katinka nyolc aranyat szerzettHosszú Katinka a pénteki két, és a szombati három után vasárnap újabb három aranyérmet nyert a luxembourgi hagyományos nemzetközi úszóversenyen. A zárónapon Cseh László is győzött.

Embedly Powered

via Origo

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gyorsétterem-láncot nyit a Gremio

A brazil élvonalban szereplő klub ezzel a különleges lépéssel szeretné növelni a bevételeit.

Close