Sportszemle — 2014/02/07 at 06:30

Sportszemle 2014.02.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


DVSC: az épülő stadion nagy tetszést váltott ki BarcelonábanAhogy arról már korábban beszámoltunk, néhány napos tanulmányúton vett részt Barcelonában a Debreceni Labdarúgó Akadémia (DLA) küldöttsége, amely elsősorban az FC Barcelona utánpótlásképzését tanulmányozta. A látogatásról Szima Gábor, a DVSC elnöke a klub hivatalos honlapján osztotta meg tapasztalatait, amely során kiderült, hogy az épülő debreceni stadion nagy tetszést váltott ki a helyiek körében.

Embedly Powered

Dagonyázni 50 ezer söröző bringamániássalA ciklokrossz néhány országban igazi népünnepély, tízezrek buliznak, míg a terepen örülte iramban nyomják a bringások. Szilasi László ( velo.hu) a hoogerheidei világbajnokságon belülről tapasztalta meg, milyen sült krumpli zabáló és sört vedelő közönség között.

Embedly Powered

Újfajta dopping sokkolja a WADA-t SzocsibanA WADA sokkolónak minősítette, hogy a téli olimpia előtt egy nem kimutatható doppingszer került a feketepiacra. Az MGN-t eddig csak állatokon tesztelték, de 100 ezer euróért bárkit felkészítenek vele a téli olimpiára. A BBC azt írja, az MGN-nek nevezett új szer a természetes mérethez képest kétszeresére képes megnövelni a sportolók izomzatát.

Embedly Powered

via Origo

Évi 40 millió tizenöt élsportolónak és edzőiknekMeglepetéseket is ígért a Puebla Sportbajnokok Program rajtjának meghirdetésére szóló sajtómeghívó.

Embedly Powered

Fedettpályás kajak-kenu az AquaworldbenRepkedő mínuszok ide, befagyott tavak oda, február 8-án az Aquaworld Budapest Élményfürdőben megrendezi első idei hivatalos versenyét az MKKSZ. A Kajak-ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupán több olimpia-, és világbajnok is „vízre száll”, köztük Dombi Rudolf, Vad Ninetta, Beé István, valamint rengeteg jól felkészült sárkányhajó-csapat is.

Embedly Powered

Stratégiai MLSZ-sikerek eredményesség nélkülJó úton halad a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) annak a stratégiai tervnek a megvalósításában, amelyet még 2011-ben állított össze a szervezet, ugyanakkor a legnagyobb elmaradás az eredményesség tekintetében van.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.02.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close