Sportszemle — 2014/02/04 at 06:30

Sportszemle 2014.02.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Felkészülés: „lerohant” Antalya, 500 pálya várja az 1200 csapatotNem csak a nyugat- és kelet-európai, illetve távol-keleti labdarúgócsapatok számára vonzó télvíz idején Törökország, hanem a riválisokhoz képest anyagilag sokkal gyengébb lábakon álló magyar klubok számára is. Míg az elmúlt években szinte csak Beleket vették be honfitársaink, addig ma már Antalyában is olyan otthonosan mozognak, mintha nem is külföldi edzőtáborozáson vennének részt.

Embedly Powered

A szocsi aranyérem súlyosabb a londoninálA szocsi olimpia pénteken kezdődik. Mi a leglényegesebb egy olimpián? Az érmek. Risztov Éva lemérte londoni aranyérmét, így hitelesítette, milyen nehéz. 438 grammot nyomott a mérlegen aranya, az oroszok természetesen ebből is presztízst csináltak, Szocsiban a legkönnyebb érem is minimum 460 gramm lesz. A legnehezebb pedig 535 gramm.

Embedly Powered

Más belehalna abba a terhelésbe, amit a magyarok kapnakMerész András, a női pólósok kapitánya szerint haza kell csábítani a külföldön kevesebbet edző magyar játékosokat, különben lehet, hogy nem jutunk ki a riói olimpiára. A légiósok közül nem mindenki ért egyet ezzel. Haza viszont a válogatott keedvéért is csak akkor jönnének, ha megfelelő körülmények lennének a magyar kluboknál.

Embedly Powered

via Origo
„Köszi Anyu!”A P&G másodszor is útjára indította fennállásának legnagyobb kampányát, mellyel az édesanyák előtt tiszteleg kitartó támogatásukért.

Embedly Powered

via Hir24
Nagyító alatt a 2014-es versenygépek – ElemzésA nagyon megváltozott szabályoknak köszönhetően néhány területen látványosan, máshol kevésbé látványosan, de az előző évektől nagyon eltérő megoldások születtek a tervezőasztal mögött. Amint rájuk néz az ember, azonnal látja, hogy az új Forma-1-es autók idén valóban sokkal inkább új modellek, semmint a korábbi évek kocsijainak evolúciói.

Embedly Powered

Rendhagyó versenyen indult Czene AttilaCzene Attila is úszott Hódmezővásárhelyen. A Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke jelenleg is ezer szállal kötődik az úszáshoz. Az olimpiai bajnok a magyar úszósport Jövő Bajnokai programjának egyik patrónusa.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A magyar téli olimpiai csapat és a formaruha esete

A formaruhák körül kialakult indulat lufi írásra késztetett. Nyilván ebben szerepet játszik a divatszakma iránti elkötelezettségem, de az idei téli...

Close