Sportszemle — 2014/02/03 at 06:30

Sportszemle 2014.02.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Amit Böhntől kaptunk, az mindig velünk maradAhogy arról korábban beszámoltunk, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Az alábbiakban Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport szakírója emlékezik a norvég szakemberre.

Embedly Powered

A lány, aki Egerszegi csúcsait döntögetiA 200 háton háromszoros olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina 20 éves csúcsát döntötte meg a 14 éves Matyasovszky Dalma hátúszásban. A zalaegerszegi úszóklub csiszolatlan gyémántot talált.

Embedly Powered

Heidum Bernadett viszi a magyar zászlótA rövidpályás gyorskorcsolyázó Heidum Bernadett viszi majd a magyar zászlót a szocsi téli olimpia pénteki megnyitóján.

Embedly Powered

Fair play-díjat kap Szabó LajosTöbb fontos döntést hozott a Nemzetközi Fair Play Bizottság, amely a hétvégén Budapesten tartotta tanácskozását: megnevezték a 2013-as év Fair Play díjazottjait, megújították a bizottság vezetését, valamint kijelölték a 2014-es díjátadó helyszínét.

Embedly Powered

Itt a legőrültebb Super Bowl-szurkolásAz Egyesült Államok nyugati partján csütörtök éjjel tetőzött a Super Bowl-mánia, a csapatért szorító repülőgépgyártó-vállalat őrült módját választotta, hogy kiálljon a Seattle Seahawks mellett.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Üzenj a kedvenc téli olimpikonodnak!

Az olimpia szponzorálása egy olyan kuriózumnak számít, amit nem sok vállalat engedhet meg magának. Az olimpiai TOP-szponzoroknak kivételes privilégiuma van...

Close