Sportszemle — 2014/01/31 at 06:15

Sportszemle 2014.01.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem könnyű úgy kimenni az olimpiára, hogy itthon utálnakSaját bevallása szerint sem tudott megbirkózni azzal a feladattal a Magyar Síszövetség, hogy a versenyzők számára is érthetően írja ki a téli olimpiára való kijutás feltételeit, és átláthatóan bonyolítsa le a kvalifikációt. Azt tartották szem előtt, hogy a magyar csapat ne égjen nagyot Szocsiban. Úgy alakult, hogy eközben egymás ellen fordult két jó barátságban lévő sífutó, Papp Ildikó és Simon Ágnes.

Embedly Powered

via Origo
Ünnepélyes alapkőletétel GyőrbenA Magvassy Mihály csarnok tőszomszédságában letették az új győri multifunkcionális sportcsarnok alapkövét. Az arénába – mely egybeépül a Magvassy csarnokkal – több mint 5000 néző fér majd be, és novemberi átadását követően az első nagy eseménye a decemberi női kézilabda Európa-bajnokság lesz.

Embedly Powered

via Hir24
Rövid távon nem lesz versenyképes a magyar futball A magyar labdarúgás és az úszósport került a leginkább terítékre azon a szerda esti kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a sport társadalmi szerepei címmel szervezett a Hitel folyóirat szerkesztősége.

Embedly Powered

Marius Vizer konkurenciaharcra kényszerítené az olimpiátMarius Vizer, az olimpiai és nem olimpiai sportágakat, sportesemények szervezőit tömörítő társaság, a SportAccord és a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) elnöke a fair playben hisz. A Budapesten élő vezető konkurenciaharcra kényszerítené az olimpiát.

Embedly Powered

FTC: a Szerencsejáték Zrt. gyémántfokozatú támogató lettA Ferencváros labdarúgócsapata és női kézilabdacsapata szponzorációs szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu. Az alábbiakban az FTC közleményét olvashatják.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hogyan gyűjts össze 1 millió forintot a világ országainak értékesítésével, hogy ott lehess a foci-vb-n?

Egy magyar fiatalembernek már sikerült!

Close