Sportszemle — 2014/01/30 at 07:00

Sportszemle 2014.01.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Korán véget ért Vettel jerezi tesztje, bajban lehet a Red BullSok tanulsága volt a Formula-1-es csapatok második idei tesztnapjának: egyrészt a Mercedes és a Ferrari sok lépéssel a Renault előtt jár motorjával, a francia gyártó autói ugyanis az energiaátalakító elektronikus rendszerének meghibásodása miatt alig köröztek. A világbajnok Sebastian Vettel 11 kört tett meg két nap alatt, mielőtt hazautazott. A többieknél beindult a nagyüzem, elsősorban a Mercedes lehet elégedett, mert négy autóval is körözött, de átlagos körszámban nem sokkal marad el a Ferrari sem. A leggyorsabb Jenson Button volt a McLarennel, a legtöbb kört Nico Rosberg tette meg a Mercedesszel.

Embedly Powered

A Barcelonától tanulna a debreceni akadémiaA Debreceni Labdarúgó Akadémia (DLA) küldöttsége csütörtökön Barcelonába utazik elsősorban az FC Barcelona utánpótlásképzését tanulmányozni. A DLA tulajdonosainak – debreceni önkormányzat, DVSC, Debreceni Egyetem (DE) – vezetőiből álló delegáció vasárnapig ismerkedik a katalán klub létesítményeivel és szakmai működésével – mondta el Kósa Lajos, Debrecen polgármestere szerdán sajtótájékoztatón a DLA pallagi edzőcentrumában.

Embedly Powered

via Hir24
Óriásit bukott Kovács IstvánA magyar futballista eladhatóságáról mesélte példaként a játékosügynök, Laczkó Mihály, hogy a Manchester City scoutja egyetlen félidő alatt leigazolhatóból felejtsük el-kategóriába húzta vissza a videotonos ígéret Kovács Istvánt az U-válogatott osztrák meccsén.

Embedly Powered

Blokkolják a közvetítést a Super BowlonDigitális Háború a kalózokkal. Csúnyán pórul járhatnak azok, akik saját netes csatornán szeretnék élőben követni az amerikai foci legnagyobb rendezvényét, a Super Bowlt. A futballdöntő szervezőgárdája ugyanis a Metlife stadion területén a mérkőzés idejére blokkolja az internetes streaming lehetőségét az okoseszközökkel rendelkező nézők számára.

Embedly Powered

via Mno
Közel tízmilliárdot kap a vívás isA Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) 9,6 milliárd forintos állami támogatást kap 2020-ig sportágfejlesztésre – hangzott el azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyen még a női párbajtőr WestEnd GP, illetve a tőr világkupaverseny volt a téma.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hogyan nyerheti meg egy marketinges a 2014-es foci VB digitális csatáját?

Kétezer-tizennégy bővelkedik nagy sporteseményekben. Itt van mindjárt a téli olimpia, de az igazi figyelem majd Brazíliára szegeződik, mivel a labdarúgó...

Close