Sportszemle — 2014/01/29 at 06:30

Sportszemle 2014.01.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egy euróért nem eladó a PécsEgyre nagyobb a baj a Pécsi MFC-Matias körül, Matyi Dezső, a futballklub többségi tulajdonosa elutasította a város tulajdonában lévő Pécsi Sport Nonprofit Zrt. egyeurós ajánlatát. Az üzletember kedden az MTI-hez is eljuttatott nyílt levélben reagált az ajánlatra, amelyet megalázónak nevezett.

Embedly Powered

Super Bowl 2014: Denver Broncos-Seattle Seahawks – felvezetésMagyar idő szerint február 3-án, hétfő hajnali 0.30-kor kezdetét veszi az Amerikai Egyesült Államok legjobban várt idei sporteseménye, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-2014-es szezonjának nagydöntője, a 48. Super Bowl. Folyamatosan frissülő cikkünk segítségével az alapszabályoktól kezdve ismertetőkön és érdekességeken keresztül a nagyobb lélegzetű beharangozó anyagainkig mindent nyomon követhet!

Embedly Powered

Pulai valahogy újra lecsúszott az olimpiárólBár egy korábbi nem hivatalos listán indulóként volt feltüntetve, az olimpiai bajnok kenus Pulai Imre nem lehet ott a téli olimpián szánkóban. Kedden Gyarmati Anna is elevszítette esélyét a szocsi indulásra. A magyar szánkósok egy szűkszavú levélben kapták meg a hírt a nemzetközi szövetségtől, hogy nem lesz magyar induló Szocsiban.

Embedly Powered

via Origo
Vetési: Magyar és külföldi jelölt is van a női kapitányi posztraA Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke a Digisport Reggeli Start című műsorában kedden elmondta, hogy jelenleg négy jelöltjük van a Karl Erik Böhn gyógyíthatatlan betegsége miatt megüresedett kapitányi posztra. Hozzátette: a szövetség elnöksége a héten tart ülést, s azon döntik el, hogy ki az, akivel megkezdik a tárgyalást.

Embedly Powered

Itt az RB10: a Red Bull újra nagyot alkotottRöviddel a jerezi teszt kezdete előtt, és nem sokkal a Mercedes bemutatója után a Red Bull is leleplezte idei autóját, az RB10-est, amely egyszerű megoldással vette az orrkúpra vonatkozó szabálymódosításokat. A csapat- és egyéni világbajnokot is adó istálló az egyetlen eddig, amely lezárta az orrkúp elejét, és egy ékkel tereli el a levegőt az orr két oldalára.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Növelték a 2016-os olimpia költségvetését a szervezők

Négy új sportágnak és az inflációnak köszönhetően 27 százalékkal megemelték a tervezett működési költségeket a riói olimpia szervezői.

Close