Sportszemle — 2014/01/28 at 06:30

Sportszemle 2014.01.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az Arsenal bombaüzlettel vált mezszállítót, Wenger hosszabbít2014 nyarától mezgyártót cserél a Premier League-ben listavezető Arsenal, a londoni klub hivatalos honlapján erősítette meg, hogy két évtizedet követően a Nike-ról Pumára vált, amiért a német cég (egyes források szerint) öt éven keresztül évente 30 millió fontot fizet majd. A Puma hétfői közleménye értelmében az Arsenal és a mezbeszállító történetének is legjelentősebb üzlete köttetett meg.

Embedly Powered

Eljöhet a büntetlen fű a sportban isKét olyan állam csapata játszik a legnézettebb amerikai sporteseményen, ahol legális lett a fű. De nem ezért enyhülnek a sportszabályok a marihuánával kapcsolatban, több sportágban a bajnokság is leállna, ha megtiltanák a füvezést.

Embedly Powered

A Benedek-csapat meccsén debütálnak a beszélő bírókBenedek Tibor a gyakorlás mellett magyar válogatottat jellemző sokmozgásos taktika népszerűsítését várja a jövő keddi magyar-amerikai vízilabdameccstől. A Komjádi uszodában rendezett találkozón debütál a bemikrofonozott bírók rendszere: a játékvezető egy-egy döntésének okát a közönség azonnal hallani fogja a helyszínen. A magyar csapat a közeljövőben a szerbekkel és a horvátokkal is megmérkőzik.

Embedly Powered

via Origo
Téli olimpia: letette az esküt a magyar csapatSzocsi 2014 A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlése hétfőn elfogadta a 2014-es költségvetést, illetve a jövő pénteken kezdődő szocsi téli olimpiára utazó magyar csapat összeállítását, majd s sportolók letették az olimpiai esküt. Az olimpiai csapat kijelöléséről az olimpiai szekció 96 tagjának volt joga szavazni, s a jelen lévő 72 küldött egyhangúlag fogadta el az előterjesztést. Szocsiba ennek értelmében – jelen állás szerint – 16 magyar sportoló utazhat.

Embedly Powered

Az idén senki sem fog altatni az F1-es tesztekenKeddtől péntekig Jerezben tartják meg a Formula-1-es csapatok első 2014-es kollektív tesztjét. Az istállóknak háromszor négy napjuk lesz arra, hogy felkészítsék új, V6-os turbómotort is magába foglaló hajtóművel felszerelt autóikat a 19 futamos idényre, ennek harmadát a héten Dél-Spanyolországban teljesítik. A Lotus kivételével mindenki ott lesz, s ezúttal valóban nem kapnak fontos szerepet az időeredmények, a lényeg az elején az új, változatos külsőt kapó autók és a motorok hangjának megismerése lesz.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rémálom lehet a téli labdarúgó világbajnokság

2014. január 8-án a legfelsőbb labdarúgó szervezet, a FIFA döntése értelmében a 2022-es, katari labdarúgó világbajnokság télen kerül megrendezésre. Ez...

Close