Sportszemle — 2014/01/24 at 06:30

Sportszemle 2014.01.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Lenyűgöző lesz a Fradi-stadionAz Üllői út 129 szurkolói portál hozott le pár oldalt az Alaprajz című építészeti lap cikkéből, amiből új részletek derülnek ki a 2014 nyarára elkészülő új, négyszintes főépülettel és a háromszintes mélygarázzsal ellátott, környezetbarát FTC-stadionról.

Embedly Powered

Mocsai szerint óriási dolog a nyolcadik helyA kapitány szerint egyben kell tartani a csapatot Mocsai Lajos szerint óriási dolog, hogy a magyar válogatott nyolcadikként zárt a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon – a nyolc közé kerülés volt a szövetség célja.

Embedly Powered

A vb-re tartogatja az adu ászt Szász KittiNagy dobásra, egészen pontosan egy különleges nagy ugrás bemutatására készül Szász Kitti, a foci Freestyle sportág világelsője, aki a tavalyi esztendőt a Budapesten kivívott Európa-bajnoki győzelmével zárta.

Embedly Powered

via Hir24

A Real maradt a leggazdagabb klubA korábbi szezonokhoz hasonlatosan a két nagy spanyol futballklub, a Real Madrid és az FC Barcelona bevételei voltak a legmagasabbak a 2012/13-as idényben is. A fővárosiak ráadásul sorozatban kilencedik alkalommal könyvelhették el a világ labdarúgóklubjai közül a legnagyobb pénzügyi forgalmat.

Embedly Powered

A Discovery megszerezte az EurosportotA Discovery 2012 decemberében 20 százalékos részesedést szerzett a többek között az Eurosport 1 és 2 csatornákat is üzemeltető vállalatban, a mostani megállapodás során, amely a tervezetthez képest egy évvel korábban jött létre, 51 százalékra emelkedett a médiacég tulajdonrésze.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Félhetnek a nagy sportruhagyártók?

A Nike és az adidas sportruházatban betöltött szerepe már jó ideje megkérdőjelezhetetlen a piacon. A két nagy gyártó a világ...

Close