Sportszemle — 2014/01/22 at 06:30

Sportszemle 2014.01.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


“Nagytakarítás” az MLSZ-ben! Róthot és Bothot is kirúgták, Nyilasi “népszerűsít”Ahogy arról a Nemzeti Sport tegnap beszámolt, ma elkezdődött a „tisztogatás” a magyar utánpótlás válogatottaknál: információink szerint az U15-ös, az U16-os és az U17-es szövetségi edzőt már menesztette a Magyar Labdarúgó-szövetség. A női válogatott szövetségi edzője, Vágó Attila magától mondott le.

Embedly Powered

Akár elitligává is válhat a férfikézilabda-BLA jelenleg is zajló, dániai Európa-bajnokság után befejezése után két héttel folytatódnak a férfi kézilabda Bajnokok Ligája küzdelmei. Vetési Iván, a magyar szövetség elnöke szerint 2015-re akár elitligává is átalakulhat a sorozat.

Embedly Powered

via Origo

Világkonferencia a vízipóló népszerűsítésérőlKemény Dénes volt szövetségi kapitányt, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) jelenlegi elnökét is meghívták előadónak arra a konferenciára, amelyet a vizes világszövetség, a FINA hirdetett meg a sportág jelenének és jövőjének megvitatására.

Embedly Powered

via Hir24
Egymillió dolláros jegy az NFL-döntőreEgy luxuspáholy 1,019 millió dollárba (226 millió forint) kerül az NFL jövő vasárnapi nagydöntőjére, a Super Bowlra. Az elképesztő összeg kifizetője klimatizált és minden igényt kielégítő helyről nézheti meg a New York-i MetLife Stadionban a Denver Broncos és a Seattle Seahawks csatáját.

Embedly Powered

Megnyílt a MadárfészekAz Erdei Zsolt szakmai vezetésével kedden megnyílt ökölvívó akadémia egyike annak a négy nagy központnak, amely a kiemelt sportágfejlesztési támogatás részeként jön létre a sportágban. Erdei Zsolt szakmai vezetésével kedden megnyílt a Madárfészek ökölvívó akadémia. Az újpesti Halassy Olivér Sportcsarnokban rendezett ünnepi megnyitón Simicskó István sportért felelős államtitkár fontos és örömteli eseménynek nevezte az akadémia létrejöttét.

Embedly Powered

Enyhitették az MLSZ büntetésétEnyhítette a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a Magyar Labdarúgó Szövetségre (MLSZ) kiszabott büntetést, a 2012-es Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen történtek miatt. Azon a nyári meccsen a nézők egy része gyalázatos antiszemita és rasszista rigmusokat kiabált. Amiatt a meccs miatt volt zárt kapus a magyar-román vb-selejtező.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egy csapatban az NBC és a Facebook a téli olimpián

Az NBC és a Facebook tartalom megosztási megállapodást kötött a hamarosan kezdődő téli olimpiával kapcsolatban.

Close