Sportszemle — 2014/01/20 at 06:30

Sportszemle 2014.01.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Holtpont ide, láz oda, nekiugrunk a dánoknakA Macedónia elleni 31-25-ös győzelmet követően vasárnap a magyar férfikézilabda-válogatott életében a regeneráció kapott főszerepet Herningben. A mieink konditermi edzéssel, videóelemzésekkel, hétfőn pedig taktikai tréninggel készülnek a házigazda, Eb-címvédő és vb-ezüstérmes Dánia elleni esti mérkőzésre.

Embedly Powered

via Origo

131 napig feküdt kómában, most Schumachernek szurkol DeckarmBízik a súlyos síbalesete után csaknem három hete mesterséges kómában tartott Michael Schumacher felépülésében Joachim Deckarm, aki harmincöt évvel ezelőtt egy hasonlóan súlyos magyarországi balesettel írta be nevét a kézilabdasport történetébe. Deckarm, aki tagja volt az 1978-ban világbajnoki címet szerzett német válogatottnak, és balesete után 131 napig feküdt kómában, vasárnap ünnepli hatvanadik születésnapját.

Embedly Powered

via Hvg
Magyar csodagólok – melyik találat szerzője kapja a brit FFT trófeáját?Összeállt a tíz legszebb gól listája, a zsűri már lázasan dolgozik, hamarosan kiderül, ki kapja a FourFourTwo-tól év góljért járó díjat.

Whiting: Látunk majd pár ronda autót idénA Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) állandó versenyigazgatója, Charlie Whiting úgy véli, sok érdekes, egyesek számára csúnyának számító megoldást láthatunk majd a 2014-es autókon. A brit szakember ugyanakkor nem tart attól, hogy az új szabályokkal jelentősen megváltozik a versenyek képe.

Embedly Powered

Nem sírni kell, értéket kell teremteniRengeteg ok van, amiért a sportba megéri befektetni, de a pénzszerzés lehetősége nincs köztük. A nézőszám kevés, a jegyárak és a jogdíjak alacsonyak, a sportolóink nem minden sportágban jutnak be a nagyobb bajnokságokba, a sportklubok még szurkolóikat sem ismerik. Öt szakember, öt vélemény, egy kérdés. Megéri ma a sportba fektetni?

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bernie Ecclestone távozik, de tovább irányítja a Forma 1-et

Elfogadta a müncheni tartományi bíróság a vádindítványt Bernie Ecclestone ügyében, így megindulhat a Forma 1 kereskedelmi jogait birtokló brit üzletember...

Close