Sportszemle — 2014/01/17 at 06:30

Sportszemle 2014.01.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szávay Ágnesnek nem hiányzik a teniszMelegítő, edzőcipő helyett csinos blézerben és magassarkúban, hivatalból, amolyan házigazdaként vett részt a Magyar Tenisz Napja és Fed-kupa sajtótájékoztatóján Szávay Ágnes. A közelmúlt legjobb magyar játékosa még mindig csak 25 éves, de krónikus sérülései miatt egy éve hivatalosan visszavonult. S mint mondja, nem is hiányzik neki a profi tenisz.

Embedly Powered

via Mno

Nyolcszáz új pályát viziónál az MLSZA Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) távlati célja, hogy 2016 végéig 350 ezerre növelje az igazolt játékosok számát, valamint, hogy ezzel párhuzamosan 800 új pálya épüljön az országban.

Embedly Powered

Hiába kapunk díjakat, ha nem nyer a csapatA Handball-planet.com nemrég posztonként megválasztotta a világ legjobb kézilabdázóit, és a nőknél összesen négyen kerültek fel a dobogóra a Győrből és a Fradiból. Mivel a két csapat szerda este egymás ellen játszott a bajnokságban (a Győr nyert 29-21-re), egy füst alatt Amorimot, Lökét, Görbiczet és Tomorit is megkérdezhettük, mit szól az elismeréshez.

Embedly Powered

via Origo
Így került Orbán Zlatan mellé a színpadraA Puskás Akadémia javaslatára adta át Orbán Viktor a legjobb gólért járó Puskás-díjat Zlatan Ibrahimovicnak a FIFA hétfő esti Aranylabda-gáláján. A gálán a magyar miniszterelnök volt az egyetlen politikus, aki feltűnt a színpadon, feladata annyiban merült ki, hogy az elismerést átadja a svédnek, és gratuláljon neki.

Embedly Powered

Hartstein a Schumacher állapotáról találgató médiát bíráltaA Forma–1 korábbi főorvosa, Gary Hartstein szerint nem szokatlan, hogy jó ideje nem érkezik újabb hír Michael Schumacher állapotáról. Az amerikai szakember kritikával illette azon médiumokat, amelyek egyre többet találgatnak arról, meddig lesz kómában a német.

Embedly Powered

Tényleg jó így a rendszer?Fél év telt el az idei bajnokságból, és ismét kiderült, annak a licencrendszernek, ami most van Magyarországon, semmi értelme. Az a bizottság, amelyik a licenceket kiadja, lényegében értékelhetetlen munkát végez, hiszen olyan kluboknak adott indulási jogot, ahol már ősszel kiderült, nincs pénz a fizetésekre. Nálunk sokan pénz nélkül szeretnének futball csinálni…..

Embedly Powered

Ikertestvérét küldi maga helyett SzocsibaTracy és Lanny Barnes egyaránt biatlonista, sőt, mindketten olimpikonok, miután Tracy 2006-ban, testvére pedig 2006-ban és 2010-ben is részt vehetett a téli olimpián. Szocsiba azonban ismét csak Lanny utazik, de ezt főleg testvérének köszönheti. A 15 év közös edzés és versengés azonban a jelek szerint nem nyomta rá bélyegét a kapcsolatukra, Tracy ugyanis saját olimpiai helyét áldozta fel azért, hogy Lanny ott lehessen Szocsiban.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vizsgálja az EU a Real Madridnak és a Barcelonának nyújtott állami támogatásokat

Hét spanyol klub talpa alatt forrósodik a talaj a túlzott állami támogatások miatt.

Close