Sportszemle — 2014/01/15 at 06:30

Sportszemle 2014.01.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Faxon lett kapitány Pintér AttilaA Győrből a futballválogatott élére választott Pintér Attila már a második keretösszetartását tartja játékosainak a telki edzőközpontban. Hogy milyen körülmények között választották meg, arra most sikerült választ kapnunk.

Embedly Powered

Az nem normális, hogy másfél szettnél elájulokTöbb játékos is szóvá tette kedden az évszakhoz képest is nehezen elviselhető hőséget az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A kanadai Frank Dancevic első fordulós mérkőzése közben összeesett a pályán, és egy percre elvesztette az eszméletét.

Embedly Powered

via Origo

Sosem látott helyzet a Forma-1-benA Force Indiá-s Nico Hülkenberg szerint sosem volt még annyira kiszámíthatatlan egy Forma-1-es idény kezdete, mint 2014-ben. A német pilóta kíváncsi a csapatok közti és a csapaton belüli erőviszonyokra is.

Embedly Powered

via Hir24

Egy zsák pénzt hozott az NHL-nek a Winter ClassicHúszmillió dolláros nyereséget hozott a január elsején megrendezett szabadtéri, úgynevezett Winter Classic-mérkőzés.

Embedly Powered

Platini: A FIFA tönkretette az AranylabdátAz UEFA elnöke, Michel Platini szerint valami elromlott az Aranylabda-szavazás körül azóta, hogy a FIFA kezébe került a díj kiosztása.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vásárolj távirányítóval Beckham fehérneműt

Közeleg a Super Bowl, amely nemcsak az amerikaifoci legnagyobb éves eseménye, hanem a hirdetőké is. Az H&M különleges dobással készül:...

Close