Sportszemle — 2014/01/14 at 06:30

Sportszemle 2014.01.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


K_EPA20140113290-1024x721C. Ronaldo másodszor aranylabdás

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott futballistája nyerte el 2013-as teljesítménye alapján a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat, amelyet a FIFA zürichi gáláján adtak át hétfőn.

Embedly Powered

Ibrahimovic nyerte a Puskás Ferenc-díjatA svéd Zlatan Ibrahimovic nyerte az év legszebb góljáért járó, idén ötödször átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi éves gáláján vehetett át a győztes Orbán Viktor miniszterelnöktől. A Paris Saint-Germain csatára azzal érdemelte ki az elismerést, hogy 2012 novemberében az angolok elleni barátságos mérkőzésen csaknem 30 méterről, fantasztikus mozdulattal ollózott a kapuba.

Embedly Powered

Budapestre érkezik Simona Halep és Sorana Cirstea isFed Kupa: nehéz csoportban a magyarok A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) hétfőn nyilvánosságra hozta a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport budapesti, februári küzdelmeinek beosztását, melynek értelmében a házigazda magyar válogatott a brit, a lett és a román csapattal került egy kvartettbe.

Embedly Powered

Egy óra alatt elfogytak a jegyek a magyar csúcsrangadóra60 perc leforgása alatt elfogyott az összes belépőjegy a szerdai Győr-Ferencváros női kézilabda NB1-es találkozóra. Telt ház előtt vívja meg utolsó meccsét a Magvassyban a két zöld-fehér alakulat. A jegypénztár hétfőn reggel 8:30-kor nyitott ki, és köszönhetően a hatalmas érdeklődésnek egy órával később már az utolsó jegy is értékesítésre került – írka a gyorietokc.hu.

Embedly Powered

via Hir24

Rapport fekétevel bénította meg a vb-döntőstA Wijk aan Zee-i sakk szupertorna második fordulójában a 17 éves magyar nagymester hihetetlenül lendületes játékkal, sötéttel megszerezte első győzelmét. A szombati vereség után szenzációs támadást indított, a 33. lépésben került a számítógépes elemzés szerint egyértelmű fölénybe.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Futurisztikus bicikliút Londonban

London – részben a 2012-es olimpia játékoknak is hála – egy nagyon komoly fejlesztési irányba indult el, ami jelenleg is...

Close