Sportszemle — 2014/01/13 at 06:30

Sportszemle 2014.01.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egy világtérképen Magyarország a kajak-kenu hazájaEgy meglehetősen régi térképet kapott fel a Business Insider nevű amerikai gazdasági lap, ami a világ országait az alapján tünteti fel, hogy miben a legjobbak a világon. A magyar kajak-kenu szövetség azonnal lecsapott rá, hiszen Magyarországot a térkép kajak-kenus országként mutatja, mivel ebben vagyunk a legjobbak a világon, szól az érv.

Embedly Powered

Nem saját zászlajuk alatt versenyeznek az indiaiak SzocsibanFüggetlen indulóként, az olimpiai zászló alatt szerepel a február 7-én kezdődő szocsi téli olimpián részt vevő három indiai sportoló. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) csütörtöki közlése szerint ez azért vált szükségessé, mert az indiai ötkarikás szervezet – amelynek NOB-tagságát több mint egy éve felfüggesztették, miután a helyi kormány beavatkozott a választásokba – nem tartja meg tisztújító közgyűlését a játékok rajtja előtt.

Embedly Powered

via Hvg

Parádés magyar szereplés AfrikábanA Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László (Scania) trió a kamionosok között a második helyen zárt az Africa Race elnevezésű tereprali versenyen, amelynek célja Dakarban, a Rózsaszín-tó partján volt. A Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel) kettős pedig az autósok között a 18. pozícióban fejezte be a versenyt.

Embedly Powered

via Hir24

Az 1. fordulót rendezték a Pillangó Soft Amatőr Darts KupábanTizenhat indulóval és Baka Krisztián győzelmével ért véget a Pillangó Soft Amatőr Darts Kupa első fordulója, amelyet január 11-én rendeztek a XV. kerületi Közvágóhíd utca 27. szám alatt lévő Pillangó Sörözőben. A versenyt a Bad Direction Kft. által üzemeltetett Delicates Sarok támogatta.

Embedly Powered

Cselgáncs Grand Prix-t rendezhet BudapestAz olimpiai kvalifikációs sorozatba tartozó cselgáncs Grand Prix-versenynek adhat otthont Budapest 2014-től három éven keresztül. A Budapest Judo Grand Prix megrendezéséről szóló háromoldalú megállapodást szombaton, sajtótájékoztató keretében írta alá Marius Vizer, a Nemzetközi Judo Szövetség elnöke, Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke, valamint Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár.

Embedly Powered

via Hvg

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kézilabda Európa-bajnokság extrákkal

Kereskedelmi és közvetítési szempontból az eddigi legérdekesebb férfi kézilabda Európa-bajnokság rajtol vasárnap. Élő streamek, szuperlassítások, Spider Cam, egyre több közösségi...

Close