Sportszemle — 2014/01/09 at 06:30

Sportszemle 2014.01.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Itt az újabb sportágfejlesztésA Magyar Evezős Szövetség (MESZ) 9,6 milliárd forint állami támogatást kap 2020-ig sportágfejlesztésre. Ezt Simicskó István, sportért és ifjúságért felelős államtitkár jelentette be szerdán, a Danubius Nemzeti Hajós Egylet margitszigeti épületében megtartott sajtótájékoztatón, amelynek keretében Regényi Tamással, a MESZ elnökével aláírták az erről szóló megállapodást.

Embedly Powered

Csak a süti győzheti le a síugrás új csillagátEgy hónapja még a nevét is alig ismerték, azóta két Világkupa-győzelmével az olimpia egyik titkos esélyesévé lépett elő Thomas Diethart. Az osztrákok 21 éves síugrója Thomas Morgenstern hatalmas bukása miatt lett válogatott december közepén, és a semmiből előbukkanva megnyerte a 62. Négysáncversenyt.

Embedly Powered

via Origo

Az M1-en adják a férfi kézilabda Eb-tAz M1 és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti a vasárnap kezdődő és január 26-áig tartó dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság magyar vonatkozású mérkőzéseit, valamint a döntőt. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdai közleménye szerint a magyar összecsapások a telesport.hu oldalon is élőben követhetők lesznek.

Embedly Powered

via Hvg

A Sony lehet a McLaren főszponzora?Tavaly október óta hallani olyan pletykákat, hogy a Sony lesz a Forma-1-es McLaren főszponzora. Van benne ráció.

Embedly Powered

via Hir24
FIFA: győzött a hőség, nem nyáron lesz a katari vb?Nem a megszokott júniusi-júliusi időszakban lesz a 2022-es labdarúgó-világbajnokság Katarban – árulta el Jérome Valcke, a FIFA főtitkára a francia Inter Radio műsorában. A FIFA később közleményben jelezte: Valcke a saját véleményét mondta el, a végrehajtó bizottság még nem hozta meg döntését.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportközvetítési jogok: tiltott versenykorlátozást jelent a kizárólagosság?

Az Európai Bizottság szerint az említett jogok tagállamonként történő kizárólagos értékesítése – az EU céljaival szöges ellentétben – mesterségesen felosztja...

Close