Sportszemle — 2014/01/08 at 06:30

Sportszemle 2014.01.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az Eb-n már nem lehet kísérletezniSzűk egy hét áll még a magyar férfikézilabda-válogatott rendelkezésére, hogy megoldja Nagy László hiányát, és úgy összeálljon a vasárnap rajtoló Európa-bajnokságra, hogy legalább a csoportból továbbjusson. Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint szorítja a csapatot a sportfinanszírozási rendszerből fakadó eredménykényszer.

Embedly Powered

via Origo
Hatalmas buli lesz májusban a NagyerdőnAz épülő létesítmény elérte a 80 százalékos készültséget, erről a DVSC dolgozói is megbizonyosodhattak. Hétfőn bejárást tartottak az új Nagyerdei Stadionban, a klub dolgozói felmérték, milyen készültségi állapotban van a létesítmény, megtekintették jövendő munkahelyüket, az irodákat, a kiszolgáló helyiségeket, a lelátót, a játékteret, írja a dvsc.hu.

Embedly Powered

IFFHS: Webb az év játékvezetője, Kassai a harmadikA labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán Howard Webbet választották 2013 legjobb játékvezetőjének. A második az olasz Nicola Rizzoli lett, míg a harmadik helyen a 2011-es győztes Kassai Viktor zárt.

Embedly Powered

Szocsi a világ legjobban őrzött városaEngedély nélkül 100 kilométernél közelebb nem autózhatnak az olimpiát fogadó városhoz. A helyiek közepesen örülnek, az nem tetszik nekik, amivé Szocsi lett. Egy hónappal a téli olimpia megnyitója (február 7.) előtt érvénybe léptek Szocsi körül azok a biztonsági intézkedések, amelyek fokozottan korlátozzák a civilek mozgását az olimpiai városban.

Embedly Powered

Cheerleaderek röpködtek a stadion felettDevin Supertramp és a bandája a Jacksonville Jaguars arénája fölött légieszközök segítségével mutattak be bámulatos trükköket. [VIDEÓ]

Embedly Powered

via Hir24
Ezt kéri Ronaldinho az európai klubtólTöbben már kész tényként kezelik, hogy Ronaldinho Gauchó két és fél éves megállapodást írt alá a Besiktassal, de ezt sem a török klub, sem pedig a futballista mostani egyesülete, az Atlético Mineiro sem erősítette meg.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ötcsillagos játékok

Az utóbbi időben leginkább csak korrupciós botrányokról hallani az idei téli olimpiával kapcsolatban, de sportmarketinges szemszögből egyáltalán nem elhanyagolható az...

Close