Sportszemle — 2014/01/07 at 06:30

Sportszemle 2014.01.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar a világ két legjobb pólósaVarga Dénest választották a 2013-as év legjobb férfi vízilabdázójának a Nemzetközi Úszó Szövetségnél, a FINA-nál. A világbajnok pólós a szavazatok 46,5 százalékát gyűjtötte be, megelőzve egy másik magyart, Nagy Viktort. A válogatott kapusa 35,4 százalékkal lett a második, így a két magyar játékos toronymagasan végzett az élen, miután a harmadik helyezett szerb Vanja Udovicic 9,1 százalékkal zárt.

Embedly Powered

via Origo

Garami-Jozsef(650x433)Új kezekbe került az MTK

Az MTK labdarúgócsapatának új tulajdonosa van, Garami József vezetőedző pedig 2015 júniusáig hosszabbított. “Hónapokon át tartó tárgyalássorozat eredményeképpen az MTK labdarúgó csapatát működtető MTK Budapest Labdarúgó Zártkörűen Működő Részvénytársaság valamennyi, a társaság által kibocsátott, összesen 749.030.000 forint névértékű részvényét megvásárolta illetve megvásárlására előszerződést kötött a magyar befektetők által létrehozott Blue & White Befektetői Csoport.”

Embedly Powered

via Hir24

Dűnékre fel! – a szünnap a szerelők napjaA szünnapot pihenésre használta az Africa Race mezőnyének nagy része – a versenyzők felkészültek a második nagy menetre, amelyre Mauritánia emberpróbáló dűnéi között kerül sor.

Embedly Powered

Görbicz a második Löke mögöttA handball-planet.com szaklap voksolásán Heidi Lökét, a Győri Audi ETO KC beállósát választották az elmúlt év legjobb női kézilabdázójának, a szavazáson csapattársa, Görbicz Anita lett a második.

Embedly Powered

Hogy lesz így futball-világbajnokság?2014. január 6., hétfő 13:39 Brazília még sehol sem tart az idei futball-világbajnokság előkészületeivel. A tizenkét stadionból hat nem készült el a december 31-ei határidőig, és az infrastrukturális létesítményekkel is nagy a lemaradás. Most már a korábban még higgadt Sepp Blatter FIFA-elnök is méltatlankodik.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

50 millió Facebookozó imádja a Barcelonát

A sportklubok közül a Barcelonának sikerült először áttörnie az 50 milliós álomhatárt a Facebook követők számában.

Close